Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Stílustipp: Íme a tökéletes őszi szett, amivel sosem lehet hibázni

Stílustipp: Íme a tökéletes őszi szett, amivel sosem lehet hibázni
Forrás: gettyimages.com

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Szerencsére az időjárás kegyes hozzánk, és még jut pár lopott óra és hét kedvenc nyári ruháinknak is mielőtt végleg beköszönt a melegebb rétegek uralta időszak.

Miközben lelkesen próbálod beszerezni új őszi kedvenceidet, és izgatottan barátkozol az eddig csak félve kerülgetett trendekkel, addig nem árt néha egy pillanatra megállni, kicsit kiélvezni a jelent, és az előttünk álló napokra koncentrálni.

A szeptember persze már csak nyomokban tartalmazza azt a nyári forróságot, amit annyira imádunk, ám ettől függetlenül a legjobb időszak arra, hogy kiélvezd az olyan már-már klasszikus számba menő átmeneti ötletekben és párosításokban rejlő lehetőségeket, mint amilyen a bőrdzseki és a ruha kettőse!

Ebbena trükkben a szezon legmenőbb ruhafazonjai is nagyon jól működnek, de akár egy zoknival kiegészített cipőt is a szett mellé dobhatsz, de helyettünk inkább meséljenek a képek!

Kattints tovább és inspirálódj az elmúlt évek legjobb street style szettjeiből!

Galéria / 9 kép

Egy tökéletes őszi kombináció: bőrdzseki és ruha!

Megnézem a galériát

Még több szeptemberi stílustippet galériánkban találsz...

Galéria / 30 kép

30 szuper szeptemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.