Döbbenetes, de igaz! Jennifer Aniston a hírnév előtt még ezt a munkát is kipróbálta

Döbbenetes, de igaz! Jennifer Aniston a hírnév előtt még ezt a munkát is kipróbálta
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Aniston túlontúl gyorsan rá is jött arra, hogy ez bizony nem az ő útja!

Jennifer Aniston mindössze 25 éves volt, amikor 1994-ben megkapta a Jóbarátokban Rachel Green szerepét, és bár akkoriban már kimondottan szerencsés helyzetben érezhette magát a szakmában, azért 19 évesen, a karrierje kezdetén nem volt még minden ilyen könnyű. Kisebb színházi szerepei mellett ugyanis kénytelen volt a plusz pénzért bevállalni olyan munkákat is, amik nagyon messze álltak igazi álmaitól.

Jennifer Aniston a The Tonight Show vendégeként Jimmy Fallon-nal beszélgetett arról, hogy ki és milyen munkákat vállalt el még azelőtt, mielőtt híresek lettek volna. A népszerű műsorvezető éppen arról mesélt, hogy egykoron még egy biciklis futár szerepre jelentkezett egy filmben, amire a színésznő lazán annyit mondott, hogy azt igazából ezt ő is kipróbálta és gyorsan el is mesélte a történetet.

Egy nap erejéig én is biciklis futár voltam New Yorkban. Iskola után egy reklámügynökségél dolgoztam, ahol egyébként az édesanyám is dolgozott, szóval, hogy plusz pénzt keressek, alkalmi munkákat vállaltam ott én is. Aztán az egyik nap a biciklis futárjuk egyszerűen nem jött be dolgozni. Erre ők megkérdezték tőlem: „Tudsz biciklizni?”, mire én: „Persze, tudok”. Azt azért ne felejtsük el, hogy én mondjuk a Central Parkban tudok biciklizni, ahol sima és tökéletes az út. Szóval csak könnyedén igent mondtam. Igazság szerint elképzelni sem tudom, hogy miként éltem túl azt a napot. Az 5th Avenue-n tekerni a forgalomban, miközben egyensúlyoztam azzal a csomaggal... Azt hiszem, hogy a végén beszálltam egy taxiba. Nem is tudom, hogy mi történt azzal a biciklivel azután, az egész homályos már.

- mesélte a színésznő.

A hollywoodi sikerek előtt Jennifer egyébként telemarketingesként és pincérnőként is kipróbálta magát. És bár szerinte utóbbiban kimondottan rossz volt, végül 2.5 éven át rendületlenül vitte ki a megrendeléseket. Az vendéglátásban töltött évek pedig nem múltak el nyomtalanul benne, hiszen elmondása szerint a mai napig figyel arra, hogy nagyon jó borravalót hagyjon az őt kiszolgáló személyzetnek.


És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

Hollywood legmeglepőbb munkái: Így kezdték karrierjüket a hírességek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok