Alakítsd át a bőrápolási rutinod környezettudatossá - ha most vásárolsz natúrkozmetikumokat, akár 7000 Ft-ot spórolhatsz!

Alakítsd át a bőrápolási rutinod környezettudatossá - ha most vásárolsz natúrkozmetikumokat, akár 7000 Ft-ot spórolhatsz!
Forrás: Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Tegyél te is a környezetünkért, hiszen a kis lépéseken múlik a nagy változás!

A bőrápolás mindenki életének a szerves részét képezi, hiszen bőrünk megérdemli, hogy foglalkozzunk vele és egészségesen tartsuk. De mire érdemes figyelnünk? Milyen termékek a megfelelőek? Amellett, hogy az összetevőket figyeljük, most már kiemelten fontos, hogy igyekezzünk olyan termékeket vásárolni, amiknek az előállítása és csomagolása környezettudatos. Az a szuper hírünk van, hogy ha május 12-15. között, a JOY-napok alatt szerzed be ezeket a termékeket, akkor több mint 7000 Ft-ot is spórolhatsz. Használd a JOY-napokat, hogy egy nagy lépést tegyél a tudatosság felé.

Ápold arcodat reggel és este is, natúrkozmetikumokkal! És azzal, hogy magyar natúrkozmetikumokat vásárolsz, még inkább óvod a környezetet. Ne felejts el elsősorban hazai termékek között keresgélni!

A JOY-napok alatt a BIOLA webshopjában például minden arcápolási termékre 20% kedvezményt kaphatsz.

Természetesen nem csak az arcunk igényel törődést. Semmiképp sem hanyagolhatod el a testápolást sem, hiszen az egészséges bőr nem ér véget az arcnál. A The Body Shop termékei kiemelkedően helytállnak, ha gyengéd testápolásról van szó.

Május 12-15. között, ha 3 terméket vásárolsz a The Body Shop üzleteiben, vagy webáruházában, 20% kedvezménnyel viheted haza kedvenceidet.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 7 kép

Sztárok bőrápolási rutinja

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.