Akkor és most: Ennyit változtak a Trónok harca sztárjai az első évad óta

Akkor és most: Ennyit változtak a Trónok harca sztárjai az első évad óta
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Rájuk ismersz?

2011. április 17. – a nap, ami átírta a televíziózás történetét. Ekkor indult ugyanis a világ egyik legnézettebb sorozata, a Trónok harca, s talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla. A westerosi ármánykodás évekig szőtte át mindennapjainkat, ez pedig csak azokat bosszantotta, akiket valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nem szippantott magába a történet.

És ez az a nap, ami hatalmas fordulatot hozott a szereplők életébe is. Talán az indulás pillanatában nem is sejtették, hogy mennyien fognak majd rajongani értük, no meg milyen magas sztárgázsi üti néhány évad után a markukat. Persze csak ha sikerült bent maradniuk, hiszen a Trónok harcában nem volt tanácsos bárkit megkedvelni, a legfontosabb karakterek is bármelyik pillanatban életüket veszthették egy pillanat alatt. Hihetetlen, hogy mindennek már 11 éve, nem?

Vannak, akik ekkor léptek először a kamerák elé, de a nagy felhajtás talán még a rutinosabbakat is meglepte. Hogy mennyit változtak ebben a sorozat szereplői ebben a 11 évben? Sokat. De nem lőjük le a poént előre, az első évad premierje és a jelen közötti látványos különbséget nézd meg magad!

Galéria / 20 kép

Ennyit változtak a Trónok harca sztárjai az első évad óta

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok

Emlékszel még Shireen hercegnőre a Trónok harcából? Mostanra gyönyörű csaj lett az őt alakító színésznőből

Mikor láttad utoljára a Shireen hercegnőt alakító Kerry Ingram? Minden bizonnyal túl régen!

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!