Ilyen volt Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvője: "Gyakorlatilag másfél napunk volt, hogy mindent átszervezzünk"

Ilyen volt Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvője: "Gyakorlatilag másfél napunk volt, hogy mindent átszervezzünk"
Forrás: Tóth Vera

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tóth Vera esküvőjéről mesélt nekünk. A végeredmény olyan lett, amilyennek megálmodták, de bőven jutott nekik a bonyodalomból!

Tóth Vera és Pauli Zoltán 2023 augusztusában mondták ki a boldogító igent, és a párhoz illően nagyon lazák voltak szervezést illetően, ugyanis a nagy nap előtt 3 hónappal találták ki, hogy összeházasodnak. Bár az idő rövid volt, de egy csodálatos esküvőt hoztak össze, még úgy is, hogy az utolsó napokban mindent át kellett szervezniük. Tóth Vera elmesélte nekünk, hogyan zajlott a nagy nap!

Ez volt Tóth Vera nagy álma

Kép
forrás: Tóth Vera

Kislányként csak annyiról álmodozott Vera, hogy egyszer lesz egy helyes, kedves férje, ő pedig egy gyönyörű menyasszony lesz. Ez a vágya abszolút teljesült is, de nem ment minden ennyire gördülékenyen! Eredetileg lakhelyükön, a palkonyai hegy tetején tartották volna toszkán hangulatú esküvőjüket, de a heves esőzések miatt mindent át kellett szervezniük. Gyakorlatilag másfél-két napja volt akkor a sztárpárnak, hogy egy másik helyszínt találjanak, amit olyanná varázsoljanak, ahol örömmel meg tudják tartani az esküvőt. A dekor felelősnek is mindent újra kellett vásárolnia, mert a díszlet a hegy tetői hangulathoz volt tervezve, az új helyszín pedig teljesen más volt. Vera akkor nyugodott meg, amikor átvitte a bútorokat a Daalarna Gardenbe, és meglátta, hogy minden tökéletesen passzol az új enteriőrbe.

Vera menyasszonyi ruhája alapján készültek a koszorúslányok ruhái is

Kép
forrás: Tóth Vera

Egy csodálatos Daalarna ruhát viselt, amit Benes Anita egyedileg álmodott meg az énekesnőnek. Tetőtől talpig modern, tüll esküvői ruha volt. Vera esküvői ruhája egyébként most ki van állítva a Nemzeti Múzeum Magyar Menyasszony kiállításán.

Szerettem volna, ha nem kell feszengeni amiatt, amit viselek, hogy itt bevág, meg ott bevág, és nehéz és kényelmetlen, egyszerű, szép alkotást szerettem volna, ami könnyű és kényelmes.

- Tóth Vera
Kép
forrás: Tóth Vera

Koszorúslányok is Daalarna kreációt viseltek, ráadásul nem is akármilyent: Vera ruhájának miniatűr másolatát kapták. A kislányok vállán ugyanaz a masni díszelgett, mint a menyasszonyi ruhán.

Az esküvő legmeghatóbb pillanata

Tóth Vera abban a szerencsés helyzetben volt, hogy mindkét nagymamamája ott lehetett vele az esküvőjén, ezért nem véletlenül ez az egyik legkedvesebb emléke a nagy napról. Természetesen a legmeghatóbb pillanatok közé tartozik az is, amikor férjével kimondták a boldogító igeneket. Vera még a nagy bonyodalmak ellenére is úgy érzi, hogy minden tökéletes volt!

Minden úgy volt jól, ahogy volt. Semmit sem csinálnék másképp!

- Tóth Vera

Kattints a galériára, és nézd meg, hogy mik a rajongók kedvenc tévés esküvői ruhái!

Galéria / 13 kép

15 tévés esküvői ruha, ami a rajongók szívét is elrabolta

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?