Tudatos bőrápolónak tartod magad? Akkor még véletlenül se hagyd ki ezt a rutinodból

Tudatos bőrápolónak tartod magad? Akkor még véletlenül se hagyd ki ezt a rutinodból
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Jobb, ha te sem hanyagolod el a tonizálást!

Egyre többen vannak, akik a tudatos bőrápolás mellett tették le a voksukat, ezzel együtt pedig egy teljes rutint is kialakítottak annak érdekében, hogy még szebbé varázsolják az arcukat. Ám mégis sokszor előfordul, hogy a tisztítás után kimarad a tonik a sorból, ezzel pedig a lehető legrosszabbat tesszük. Hogy miért? A tonikok nemhiába régi motorosok a bőrápolásban, hiszen jótékony hatásait már jóval korábban felfedezték, és el is kezdték használni. Persze ma sem kőbe vésett dolog az, hogy kötelező tonert használni az ápolás során, de egy jól megválasztott kozmetikum csodákat tehet a bőrünkkel! Elhoztuk azokat a termékeket, amik mind-mind szuper elemei lehetnek a rutinodnak, ha számodra is a tökéletes arcbőr a cél. Jó hír: ezeket egytől egyig kedvezményesen szerezheted be a JOY-napokon május 13-16. között. Nem éri meg lemaradni!

Ha nálad is kimarad olykor a tonik a rutinból, akkor jobb, ha örökre megjegyzed a jótékony hatásait. Ezekből kiderül, hogy valóban nem éri meg elhanyagolni ezt a szuper készítményt, hiszen sokat segíthet a bőröd tökéletesítése érdekében!

  • Gondoskodik a megfelelő PH-érték helyreállításáról.

  • Gyengéden hámlaszt.

  • Megtartja a bőr a nedvességet.

  • Segíti a szérumok és a krémek felszívódását.

  • Hosszútávon egy simább, egyenletesebb, nyugodt bőrt eredményez.

  • Elősegíti a természetes regenerációs folyamatokat is, és erősíti a védőréteget.

Ha még nem találtad meg a legjobbat, akkor jó helyen jársz. Íme 4+1 tonik, ami nem hiányozhat a készletedből

Egy könnyed tonikra vágysz? Ez a termék E-vitaminnal tisztítja és felkészíti az arcápolási rutin következő lépéseire, hidratálja és további hasznos vitaminokkal is feltölti a bőrt. Tökéletes választás a mindennapi rutinba, hiszen frissít és bársonyosan puhává teszi a bőrt. Legyen a tiéd most 20% kedvezménnyel a The Body Shop üzleteiben vagy a weboldalon.

Kombinált vagy zsíros bőrre keresed a legjobb tonikot? Mi megtaláltuk neked! Könnyed hidratáló formulájának köszönhetően segít a bőr problémás részeinek kiegyenlítésében, miközben nagyban hozzájárul a tág pórusok normalizálásához. Anitoxidánsai, sejtkommunikáló összetevői és gyulladáscsökkentői kulcsfontosságúak a bőr helyreállításában. Szerezd be 10% kedvezménnyel a Skinsmart webshopjában!

Mindennapi ápolást igényel a bőröd? Tedd szebbé a tisztító tonikkal, ami a problémás és a pattanásos bőrre ideális választás. Nemcsak azért, mert eltávolítja a szennyeződéseket, és felesleges faggyút az arcbőrről, de csodásan tisztává, üdévé teszi és egészséges megjelenést kölcsönöz. Szerezd be 20% kedvezménnyel az Ecofamily üzleteiben vagy a webshopban!

A natúr arctonik bio damaszkuszi rózsavízzel, valamint ásványi sóval készül, így képes lehet mindig frissen és hidratáltan tartani arcbőrödet. Mindemellett pedig hipoallergén és illatmentes, így valóban a legjobb választás! Szerezd be 25% kedvezménnyel a Schüssler weboldalon!

Szeretnéd a természet erejével még szebbé varázsolni a bőrödet? Ezt a terméket neked találták ki! Hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket, frissíti és nyugtatja a bőrt. Ennél jobb kozmetikumot aligha találsz! Szerezd be 20% kedvezménnyel az az Ecofamily üzleteiben vagy a webshopban!

Ha mindez nem elég, válogass a rekordmennyiségű kupon között a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott a tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!