#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Tomán Szabina: “Fontos dolog, hogy egy vállalkozó ma fel merje vállalni, hogy mit nem tud…”- #Képesvagyok podcast S2E5

Tomán Szabina: “Fontos dolog, hogy egy vállalkozó ma fel merje vállalni, hogy mit nem tud…”- #Képesvagyok podcast S2E5

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A #Képesvagyok podcast legfrissebb adásában Tomán Szabina volt a vendégünk, akivel anyaságról, vállalkozásról, karrierről és a Next Top Model Hungaryről is beszélgettünk.

Tomán Szabina 2020-ban volt az InStyle magzin címlapján, illetve jelölt volt 2022-ben a #Képes vagyok tenni a céljaimért kategóriánkban volt jelölt. Szabina kislányként pénztáros szeretett volna nyitni, illetve nagy álma volt, hogy egyszer egy kis szatócsboltot nyisson. Felnőtt korára ez álom egy kissé átalakult, és a kis vegyesboltból egy sikeres vállalkozás lett, határokon átívelő üzlethálózattal. Modellkarrierje sokat segített neki az üzletépítésben, az ott tanultakat a mai napig szokta használni a Toman Lifestyle üzleti ügyeinél. Szabina a Next Top Model Hungary egyik zsűritagja, és saját tapasztalata alapján próbálja ellátni tanácsokkal a versenyzőket. Szabina Magyarországon a modell szakma legjobbjai közé tartozott, mikor úgy döntött, hogy külföldre költözik. Ma már az egyik legsikeresebb hazai üzletasszony.

Voltak nagyon sikeres divatbemutatóim, szerepeltem nagy divatházak divatbemutatóin, de sosem értem el olyan hatalmas sikereket, amikért azt mondhatnám, hogy világklasszis voltam. De Magyarországon én ott voltam a top 5-ben. Ha az érem másik oldalát nézem, megbuktam a külföldön, bár az én döntésem volt, hogy 21 évesen hazaköltözöm, mert nagyon egyedül éreztem magam. Akkor még nem volt ennyire profi szakma a fiatal lányok mögött. Nagyon fárasztó az, hogy olyan kihívásokkal kell szembenézned, amikről nem tudsz. Nem adtak útmutatót. Ez azért is fontos, mert sok fiatal lány szeretne modell, színésznő, kutató lenni, de időben kell tudni, hogy ezekhez mit kell feláldozni.

- Tomán Szabina

Tomán Szabina a sikeres vállalkozása mellett anya is. 1,5 éve komolyan foglalkozik az anyák és munka kapcsolatával, hogy miként lehetne a családok számára egyszerűbbé és könnyebbé tenni a babavárást és gyereknevelést. Mikor a kislánya, Szofi megszületett, akkor neki is, mint vállalkozó napokon belül döntéseket kellett meghoznia, ami hatalmas teher volt számára.

Segítséget kell kérnie a nőknek, és meg kell fogalmaznunk, mit szeretnénk. Szerintem a közös teherviselés lesz a jövőben a megoldás.

- Tomán Szabina

Hallgasd meg a vele készült teljes beszélgetést!

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastban a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - kéthetente izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt:

instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?