Tom Holland extra cuki módon tudatta a világgal, hogy mennyire büszke barátnőjére, Zendayára

Tom Holland extra cuki módon tudatta a világgal, hogy mennyire büszke barátnőjére, Zendayára
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyértelműen szerelem van a levegőben!

Mindannyian imádjuk a romantikus történeteket, ezért a filmes szerelmespároknak sokszor drukkolunk azért, hogy a való életben is összejöjjenek. Persze ez nem történik meg sokszor (még mindig várjuk, hogy a Miután-filmek főszereplői bevallják, hogy igazából is szerelmesek!), ha viszont megtörténik, akkor a világ szíve szó szerint kiugrik a helyéről.

Így van ez most is, hiszen miután egy régebbi interjújából tudjuk, hogy Tom Holland évek óta totálisan odáig van Zendayáért, a Marvel rajongótábor egyszerre sikított fel, amikor kiderült, hogy a Pókember két szerelmese az életben is egy párt alkot. Persze hivatalos bejelentés még nem történt, a kocsiban csókokat váltó képük után viszont nehéz lenne letagadniuk, hogy ők bizony tényleg együtt vannak. Ha pedig még ez sem győzött volna meg, akkor Tom gondoskodott róla, hogy mindenki IS megtudja, Zendaya csak és kizárólag az övé.

Mindenki kedvenc Peter Parkere ugyanis a minap kiposztolt az Instájára egy képet Zendayáról (a Dűne premierjéről), amihez csak egy cuki szívecskés emojit írt, ami valljuk be, hogy el is mondja a lényeget. Zendaya azóta már kommentelt is a poszt alá, és bár ő is csak egy emojival reagált, ezt vehetjük flörtnek.

Ha pedig belegondolunk, hogy az elmúlt napokban mennyire tele volt az internet Zendaya és Timothée Chalamet képeivel (még mindig a Dűne premierje miatt), talán Tom úgy érezte, hogy muszáj tudatnia a világgal, hogy ő Zendaya pasija, nem pedig Timothée.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 lehengerlő szett, amit Zendaya a vörös szőnyegen viselt

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok