Nem fogod elhinni, hogy melyik világsztár lepte meg Vilmost és Katalint egy privát filmvetítéssel

Nem fogod elhinni, hogy melyik világsztár lepte meg Vilmost és Katalint egy privát filmvetítéssel
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A brit királyi család és a világsztár jó kapcsolata igencsak régre nyúlik vissza.

Vilmos herceg állítólag nagy Tom Cruise rajongó, ez az aprócska érdekes infó pedig a világsztár fülébe is eljutott, így egy kicsit sem hétköznapi élménnyel lepte meg a cambridge-i herceget és feleségét, Katalint.

A világsztár ugyanis egy különleges privát vetítést szervezett Vilmoséknak a londoni Leicester Square közelében található IMAX moziban, hogy a pár még jóval a májusi premier előtt láthassák az 1986-os világhírű Top Gun második részét, a Top Gun: Mavericket.

Állítólag Tom Cruise személyesen fogadta őket a helyszínen, és bár ő maga tett azért, hogy ez az este létrejöjjön, végül mégsem maradt ott, hogy közösen élvezzék az elkészült alkotást. Ettől függetlenül Vilmos, Katalin, Zsófia wessexi grófné, Eugénia hercegnő és Beatrix hercegnő minden bizonnyal különleges emlékkel gazdagodtak a premier előtti VIP vetítésen.

Tom Cruise egyébként nem először kerül közel a brit királyi családhoz. Még 1992-ben akkori felesége, Nicole Kidman társaságában találkozott Diana hercegnével.

Kép
forrás: Getty Images

2017-ben pedig Fülöp edinburgh-i herceg társaságát élvezhette a Buckingham-palotában.

Kép
forrás: Getty Images

Vilmos egyébként nagy filmrajongó hírében áll, 2010 óta a BAFTA elnöke, ugyanis ekkor vette át ezt a megtisztelő címet nagyapjától, Fülöp hercegtől. Ezen elnöki minőségében pedig számos filmpremieren vett részt az évek során – legutóbb például 2021 szeptemberében láthattuk őt a No Time To Die londoni bemutatóján.

A többek közt a cannes-i filmfesztivál keretein belül is bemutatásra kerülő Top Gun: Maverick május 26-án érkezik a hazai mozikba. Mi pedig most a film előzetesével búcsúznánk!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok