Őrült elmélet kering! Ezért hagyhatta ki lánya esküvőjét Tom Cruise

Őrült elmélet kering! Ezért hagyhatta ki lánya esküvőjét Tom Cruise
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha fájó szívvel is, de Tom Cruise kihagyta a nagy napot!

Tom Cruise az 1990-ben bemutatott Mint a villám forgatásán ismerkedett meg Nicole Kidmannel és 1990. december 24-én össze is kötötték az életüket. Nászukból vérszerinti gyermekük nem született, így 1992-ben örökbe fogadták Isabella Jane-t, majd 3 évvel később, 1995-ben Connor Antonyt. A sztárpár útjai végül 2001-ben elváltak egymástól, és innentől fogva a megszokott családi idill is teljesen felborult.

A gyerekek ugyanis az édesapjukkal maradtak és szcientológusként nevelkedtek, az egyház pedig minden lehetséges módon megakadályozta azt, hogy Nicole-nak bármilyen beleszólása is legyen gyermekei életébe, és ami azt illeti, Tom Cruise sem nagyon tett azért, hogy mindez változzon. Sőt, állítólag a válás után kitartóan dolgozott azon, hogy a közös csemetéik egy életre megutálják az anyjukat. Aminek eredményeként már szinte nem is beszélnek egymással, és Bella még az esküvőjére se hívta meg Nicole-t, na nem mintha édesapja neve ott lett volna a vendéglistán!

Na de miért nem vett részt a színész legidősebb lánya nagy napján?

Fontos megjegyeznünk azt, hogy Tom Cruise-nak a Katie Holmesszal kötött házasságából született egy lánya, Suri. A színész bár egy interjúban elárulta azt, hogy egész életében arra vágyott, hogy apa legyen és szeretne mindig ott lenni gyermekei mellett, sajnos a most 16 éves vérszerinti csemetéje mit sem lát és kap ebből az odaadó szeretetből. Apja ugyanis a harmadik válása után, azaz 2012 júliusa óta mondhatni teljesen érdektelen az irányába. Ellenben az örökbe fogadott, ma már felnőtt Bellával és Conorral rendkívül jó a kapcsolata. Előbbinek jóravaló örömapaként, még a teljes esküvői cechjét is állta 2015-ben, ám a lagzira már nem ment el.

Egyes források szerint az sztár pont azért hagyta ki az eseményt, mert a lánya így szerette volna, ugyanis nem akarta, hogy apjára nagyobb figyelem irányuljon, mint rá. Illetve azt is beszélték, hogy Tom a Jack Reacher: Nincs visszaút munkálatai miatt sem nagyon tudott elszabadulni a forgatásról, távolléte ugyanis több millió dollárba került volna a produkciónak. De szárnyra keltek olyan híresztelések is, hogy Bella és párja, Max Parker a barátaik körében házasodtak össze a londoni The Dorchester szállodában, és egyikük sem hívta meg a szüleit erre a különleges napra. És hogy mi igaz mindezekből? Lehet, hogy sose tudjuk meg! De a negatív hangok szerint Tom egyszerűen csak nem volt képes megbékélni azzal, hogy lánya választottja nem a Szcientológia Egyház tagja.

Tom Cruise körül jó ideje keringenek pletykák - például házasságai kapcsán is felmerült pár érdekes kérdőjel...

Galéria / 5 kép

Különös egybeesések Tom Cruise 3 házassága kapcsán

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

6 sztár, aki tagja a szcientológiai egyháznak - És 6, aki már kilépett

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.