Ritka pillanat: Tom Cruise és gyermeke együtt mutatkoztak

tom cruise
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy nem gyakran készülnek róluk ilyen felvételek!

Tom Cruise magánéletét mindig is sok titok lebegte körbe. Már Nicole Kidmannel való házasságáról sem tudtunk túl sokat (pláne, hogy a színésznő csak az elmúlt években kezdett nyilatkozni erről az időszakról), de Katie Holmes-szal is teljesen elvonultak a nyilvánosság elől. Pláne válásuk után! Tom Cruise-t azóta egyáltalán nem lehetett látni kislányával, Surival együtt, és ennek több oka is van:

Olvasd el ezt is!

A rajongók persze azt is tudják, hogy Tom Cruise-nak nem csak egy gyermeke van. A színész még Nicole Kidmannel adoptált egy fiút és egy lányt, akikkel mai napig tartja a kapcsolatot (bár ők fogadott anyjukkal egyáltalán nem beszélnek). A hétvégén pedig ritka pillanatnak lehettünk szemtanúi: a Top Gun sztárja és nevelt fia, Connor Cruise együtt érkeztek meg egy kosárlabda mérkőzésre, és vidáman integettek a kameráknak is!

Fia, Connor fekete-fehér baseball sapkában ült apja mellett, és türelmesen megvárta, míg a rajongók készítenek egy-egy szelfit Tommal.

Connor Cruise maga is a szcientológiai vallás követője, és úgy döntött, hogy a kameráktól távol szeretné élni életét. Szabadidejében DJ-ként dolgozik, valamint nagy hobbija még a horgászat is.

Mindeközben a kis Suri Cruise már 15 éves is elmúlt!

Galéria / 6 kép

Friss fotók Suri Cruise-ról

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!