Tökéletes haj vagy tökéletes karácsony? VÁLASZ: mindkettő HOGYAN? A TRESemmé Styling termékekkel

Tökéletes haj vagy tökéletes karácsony? VÁLASZ: mindkettő HOGYAN? A TRESemmé Styling termékekkel
Forrás: PR

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az idei karácsony nem a kompromisszumokról fog szólni, hanem a frizurádról!

Nyakunkon az adventi szezon. Neked is ismerős a probléma, hogy semmire nincs időd? Egyik helyről rohansz a másikra, hogy mindent beszerezz a karácsonyi ünnepekre? Próbálod mindenkinek megtalálni a legtökéletesebb ajándékot, azon jár az eszed melyik nap mi legyen a menü, hogy elkápráztasd az egész családot?

Nem csoda, ha a nagy ünnepi készülődésben már nem marad időd saját magadra.

Hála Neked a karácsony tökéletes lesz, mindent beszereztél, a karácsonyi fogás fenségesre sikerül és mindenki repes az örömtől a klassz ajándékok miatt. Egy valami azonban nem stimmel. A FRIZURÁD. Fodrászhoz sajnos már nem volt időd elmenni, hogy a hajad is olyan ragyogó legyen az ünnepekre, mint a csillogó karácsonyfa.

Te is azonosultál az említett szituációval? Az ünnepi instagram posztod alatt az első szó a #badhairday volt?

Van egy jó hírünk! A TRESemmé styling termékekkel idén megmentheted a karácsonyi frizurádat! Még akár a karácsonyfa ragyogását is túlszárnyalhatod.

A TRESemmé styling termékcsalád tagjai nagy kedvenceid lesznek, hiszen velük otthon is pillanatok alatt profi és tartós frizurát készíthetsz magadnak. Biztos lehetsz benne, hogy idén magabiztosan fogsz ülni az asztalnál a karácsonyi vacsora során, hiszen a TRESemmé jól tudja, hogy egy szép frizura óriási önbizalmat ad.

Ne lepődj meg, ha idén karácsonykor nem a tökéletes mézeskalácsdíszítésedről fognak áradozni a vendégek, hanem a szenzációs frizurádról, hiszen a TRESemmé Extrém erős tartást adó hajlakkal frizurád tartós lesz és egész nap élvezheted a tökéletes haj nyújtotta önbizalmat, pont mintha a fodrász szalonból léptél volna ki, nem hiába választják ezt a terméket a szakértők is. Ebben tudod mi a legjobb? Hajad a használatot követően is friss és puha marad. Hiszen a termékek a professzionális minőségüknek köszönhetően úgy formázzák hajadat és segítenek megvalósítani a tökéletes frizurát, hogy közben nem hagynak ragacsos termékmaradványokat maguk után.

Legutóbbi karácsonykor azon kaptad magad, hogy minden egyes nap összefogtad a hajad, még akkor is, amikor vendégségbe mentél? Idén nem fogod! Formázd akár minden nap, hullámosítsd be, egyenesítsd ki, amihez épp kedved van! Aggódsz, hogy sérülne a hajad? Felejtsd el, idén nem kell kompromisszumot kötnöd. A TRESemmé erre is megtalálta Neked a megfelelő megoldást: mindegy milyen hőhatásnak teszed ki a fürtjeidet, hiszen a TRESemmé hővédő termékei maximálisan védik a hajszálaidat szárítás vagy hajvasalás során.

Ha vékonyszálú, lapos a hajad vagy csak ébredés után teljesen más formát öltött, ne ess pánikba. A TRESemmé Volumennövelő hajhab megfelelő tartást kölcsönöz hajadnak egész napra.

A göndör hajú hölgyek számára is van egy bombabiztos tippünk: a TRESemmé Hajhab göndör hajra és a TRESemmé Hajformázó krém göndör hajra termékpárosa igazi adu ászai hajadnak, hiszen egyszerre segítenek megszelídíteni göndör fürtjeidet és könnyen kezelhetővé tenni azokat a természetes hatású végeredményért.

Ajándékozd meg magad idén a tökéletes frizurával. És tudod miért? Mert Megjelenésed a hajadnál kezdődik. Hiszünk benne, hogy minden nő megérdemli, hogy gyönyörűnek lássák, és annak is érezze magát. Ez az adventi és a karácsonyi időszak alatt sem lehet másképp.

Termékeinkről további információkat és használati tippeket weboldalunkon találtok. Minden termékünknél elolvashatjátok Vörös Kati, fodrász, a Horror Barbie Salon tulajdonosa és TRESemmé nagykövet inspirációit. Megéri lecsekkolni. A mi karácsonyunk nélkülözhetetlen kelléke biztosan a TRESemmé lesz! És a tied?

A karácsonyi frizuráitokról várjuk a fotókat instagramon, amin jelöljetek be minket és repostoljuk a képeiteket! Legyenek csodálatosak az ünnepek, ne feledjétek csajok, a világ a mi kifutónk karácsonykor is!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!