Bajos csajok titkok: 6+1 sokkoló dolog, amit eddig nem tudtál a filmről

Bajos csajok titkok: 6+1 sokkoló dolog, amit eddig nem tudtál a filmről

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A Bajos csajok kultuszfilmnek számít, legalábbis női körökben. Mi is számtalanszor láttuk, de úgy tűnik, még mindig okozhatnak meglepetéseket az izgalmas kulisszatitkok! Te hallottál már ezekről?

1. Lindsay Lohan eredetileg Regina George szerepéra pályázott, mert szeretett volna kibújni a “jó kislány” skatulyából az Egy hisztérika feljegyzései és a Nem férek a bőrödbe vígjátékok után.

2. Rachel McAdams pedig először Cady szerepére jelentkezett. El tudod képzelni az ikonikus karaktereket fordított felállásban?

3. Benne volt a pakliban, hogy Ashley Tisdale lesz Karen Smith, ami azt jelentette volna, hogy a plasztik csapat így nézett volna ki:

Kép

4. Cady Heron és Regina George a film szerint egyidősek, de Rachel McAdams valójában 8 évvel idősebb, mint Lindsay Lohan. Amy Poehler, aki Regina menő anyukáját játszotta, pedig csak 7 évvel több, mint Rachel.

5. Regina George védjegye a szőke haja volt, ami valójában végig paróka a filmben, mivel a színésznőnek nem ért annyit a Bajos csajok, hogy megváltoztassa frizuráját.

Így néznek ki most a Bajos csajok szereplői – FOTÓK

6. A tervek szerint James Franco lett volna Aaron Samuels. Természetesen senki sem érhet fel Jonathan Bennetthez, mint Aaron, de elismerhetjük, hogy James sem lett volna rossz választás. Itt egy kis vizuális támogatást, hogy segítsünk elképzelni:

Kép

7. A film címe eredetileg Homeschooled lett volna, ami arra akart utalni, hogy Cady magántanuló volt, mielőtt Amerikába költözött és csatlakozott a Plasztikokhoz. Mi örülünk, hogy elvetették ezt az uncsi ötletet és maradt a Bajos csajok!

Kép

A Bajos csajok sztori: Cady Heron afrikai vidékeken nőtt fel zoológus szülei mellett, és 15 éves koráig csak hírből ismerte az iskolát. A család azonban visszatér Chicagóba, és Cady egy átlagos gimnáziumban találja magát, ahol hamar megtanulja az első leckét: semmit sem tud azokról a vad dolgokról, melyek az úgynevezett civilizációban - esetünkben egy középiskolában - előfordulnak. Ami itt folyik, az valóságos pszichológiai hadviselés és intrikák sora, és mindezek élén Regina George áll, a legmenőbb és legrafináltabb csaj az iskolában. Ő a királynő, a lányok bálványa, szinte mindenki rá akar hasonlítani, az ő szavát lesi. Nem tanácsos az útjába kerülni, ám az új lány alig teszi be a lábát, máris a lehetséges riválisaként tartják számon. Arra is rá kell jönnie, hogy az élet a dzsungelben sokszor semmi ahhoz képest, ami egy gimiben történik.
Forrás: port.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.