Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Érezte, hogy baj lesz? Tina Turner pár hónapja vészjósló bejegyzést tett közzé

Tina Turner
Forrás: DENIZE alain/Sygma/gettyimages

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A tegnapi nap szinte egy emberként gyászolt a világ, ugyanis Tina Turner 83. életévében távozott az élők sorából.

A néhai énekesnő egészségi állapota nem volt a legjobb, sőt a halála előtti hónapokban rohamos gyorsasággal kezdett romlani. Azt nem tudni, hogy saját halálának közeledtét érezte-e, de valószínű sokat gondolt arra, mit kellett volna másképp csinálnia, amelyet egy Instagram bejegyzése is megerősít.

A veséim lettek az áldozatai annak, hogy nem vettem észre, hogy a magas vérnyomásomat hagyományos gyógyszerekkel kellett volna kezelni. Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal. Túl sokáig hittem abban, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya.

Olvasd el ezt is!

A 83 éves Turner a nemzetközi vese világnapon, március 9-én beszélt egészségügyi küzdelmeiről, és elárulta, hogy súlyos veszélynek tette ki magát, mivel nem vette komolyan az 1978-ban diagnosztizált magas vérnyomását.

Nem emlékszem, hogy valaha is kaptam volna magyarázatot arra vonatkozóan, mit jelent a magas vérnyomás, vagy hogyan hat a szervezetre. A magas vérnyomást normálisnak tartottam. Ezért nem igazán próbáltam tenni ellene.

Mivel állapotát nem kezelték, Turner 2009-ben agyvérzést kapott, amit 2013-ban követett egy második. Három évvel később, 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok eltávolították a belei egy részét, de veseproblémái súlyosbodtak.

Turner a magas vérnyomás kezelésének kellemetlen mellékhatásai miatt sokat szenvedett, ezért abbahagyta gyógyszereinek szedését, és homeopátiás módszereket próbált ki. Ez azonban veseelégtelenséghez vezetett, így férje, Bach adta neki a veséjét, hogy megmentse az életét. Tina utolsó éveiben igyekezett minél jobban felhívni a figyelmet ennek fontosságára és arra, hogy figyeljünk az egészségünkre.

Sok nagyszerű sztár veszítettünk el! Többek között a Jóbarátokból is!

Galéria / 7 kép

7 színész a Jóbarátokból, aki már elhunyt a sorozat bemutatása óta

Megnézem a galériát

2021-ben is sok nagyszerű hírességet veszítettünk el!

Galéria / 14 kép

Hollywoodi hírességek, akik elhunytak 2021-ben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!