Az ékszerek, amik merészen ötvözik a nosztalgikus és a modern trendeket

Az ékszerek, amik merészen ötvözik a nosztalgikus és a modern trendeket
Forrás: THOMAS SABO

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A THOMAS SABO kollekciók védjegye az a különleges tervezés, ami ötvözi a sikkes ragyogást, a kicsit nosztalgikus Rock and Roll érzést a mai modern trend vonalakkal.

Aurore Melot kreatív vezető és Thomas Sabo a 2023-as tavaszi/nyári szezonra igazán különleges alkotásokkal készültek, a változatos színvilág életre keltése mellett egy csodás utazásra kalauzolnak minket, ahol aprólékosan, kézzel kidolgozott mitikus érmékkel díszitett csodákat, játékos vagy éppen nagyvilági pink ékszerekkel és trend szetter gyöngy – lánc kombinációkkal találkozhatunk.

A márkának éppen ez az erőssége, minden egyes vonala egy olyan perszónát mutat be, aki bennünk él – így minden nap más stílust képviselhetünk.

Sterling Silver – Pink Heritage

2023 tavaszán a THOMAS SABO a “joie de vivre” életérzést hirdeti, így az ikonikus Heritage kollekció nem is kaphatott más árnyalatot, mint a rózsaszín! Az Pink sorozat izgalmas összekapcsolása az időtlen eleganciának és a trend színnek: a finoman kidolgozott, kézzel illesztett kövek, csiszolt 925 Sterilng ezüst foglalatban kapnak helyet, melyeknek merész pink színét még jobban kiemelik az aprócska cirkónia kövek.

Galéria / 4 kép

THOMAS SABO Sterling Silver – Pink Heritage

Megnézem a galériát

Charm Club – Charming és Charm Pop kollekció

Legyen szó vitorlásról, pálmafáról vagy bőröndről - a következő szezonban a THOMAS SABO a nyári vakáció hangulatát megidéző charmjai nem hagynak kívánnivalót maguk után. A részletekre nagy figyelmet fordító, háromdimenziós formatervezésben az új charmok arra ösztönöznek bennünket, hogy fedezzük fel a világot, gyűjtsünk minél több izgalmas élményt és pillanatot.

Galéria / 3 kép

THOMAS SABO Charm Club – Charming és Charm Pop kollekció

Megnézem a galériát

Gyöngy trend

Akár klasszikusan romantikus, akár modern újítással, a gyöngyök mindig szezonban lesznek. Ebben az évben is folytatódik az az irány, hogy a tervezők más anyagokkal, formákkal kombinálják a tündöklő darabokat. Ezzel a frissítéssel a márka végtelen viselési lehetőségét ad a kezünkbe: hosszabb-rövidebb láncokkal, medálokkal, aranyozott vagy ezüst ékszerrel kombinálhatjuk, hogy még jobban kiemeljük a gyöngyöket.

Galéria / 3 kép

THOMAS SABO Gyöngy trend

Megnézem a galériát

Sterling Silver - THOMAS SABO EXCLUSIVE – Mystic Island

Az ősi érmék és az elsüllyedt kincsek inspirálták a márka Mystic Island kollekcióját, a TS Exclusive vonala a legmagasabb minőséget képviseli a márka kollekciói között ezeket az egyedülálló darabokat innovatív tervezés, kiváló minőségű anyagok használata és aprólékos kézi kivitelezés jellemzik. A termékek 925 sterling ezüstben és magas minőségű 18 karátos arany bevonattal érhetőek el. A mitikus kollekció kombinálja a modern tervezést, egy leheletnyi antik hatással, ami a régmúlt világok energiáit idézi meg nekünk.

Galéria / 4 kép

Sterling Silver - THOMAS SABO EXCLUSIVE – Mystic Island

Megnézem a galériát

A láncokon és gyűrűkön részletgazdag THOMAS SABO medálok találhatóak, melyeknek színes betéteik az ikonikus kígyó motívumot jelenítik meg, a háttérben pedig, feltűnik a TS logó sziluettje. Egyedülálló módon az új kollekció darabjai már elérhetőek a márka Kristóf téri üzletében: 1052 Budapest, Kristóf tér 6.

A 2023-as tavaszi/nyári kollekció darabjait a webshopon is eléred: https://tsshop.hu/

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.