Alakja miatt támadják a The Last of Us színésznőjét: férje kíméletlen szavakkal védte meg

Alakja miatt támadják a The Last of Us színésznőjét: férje kíméletlen szavakkal védte meg
Forrás: HBO Max

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Melanie Lynskey soha nem volt elég vékony Hollywoodnak, kislánya születése óta azonban komolyan rászálltak.

A most 45 éves új-zélandi származású színésznőt, Melanie Lynskey-t olyan filmekből és sorozatokból ismerheted, mint a Mennyei teremtmények, az Örökkön örökké, a Sakáltanya, A rózsa vére, a Mindenütt nő, a Míg a világvége el nem választ, a Csak azért is szerelem, illetve a Két pasi meg egy kicsi. Utóbbi 2003 és 2015 között futott, a sztár alakította a bolondos szomszédlányt, Rose-t, aki fülig szerelmes volt Charlie Sheen karakterébe.

2018-ban ő játszotta Molly Strandet a Castle Rock című sorozatban, a 2023-as The Last of Us-ban pedig Kathleen szerepét bízták rá. Nagyon fiatalon figyelt fel rá annak idején Hollywood, 16 évesen már a kamerák előtt állt.

Kép
forrás: Getty Images

Melanie Lynskey-t alakja miatt támadták

A The Last of Us szereplőjének színésznői tehetsége ellenére sok támadás érte a karrierje során, kollégái és netes, névtelen trollok is gyakran szóltak be neki a testalkata miatt. A sztár ugyanis nem az ott „megszokott” XS-es méret, ennél valamivel mindig teltebb volt az alakja.

Amikor a Sakáltanyát forgattuk, fel kellett keresnem a stylistot, aki végignézett rajtam és azt mondta, neki nem szóltak, hogy olyan lányok is lesznek, mint én. Nagyon kemény és durva visszajelzés volt ez a fizikai megjelenésemről, a testemről

- mondta később egy interjúban.

Melanie Lynskey 2013-ban találkozott először későbbi férjével, a szintén színész Jason Ritterrel, amikor A nagy kérdés című filmet forgatták. Ezután még sok közös produkcióban szerepeltek, egy alkalommal egymás testvéreit játszották. Szinte azonnal összejöttek, 2017-ben pedig megtörtént a lánykérés, 2018-ban pedig kislányuk született. Az esküvőre 2020-ban került sor, mindössze hat vendég volt jelen.

Gyermekük születése óta Melanie Lynskey alakja kissé megváltozott, felszedett pár kilót, ami teljesen természetes, az anyaság velejárója, szinte minden nővel pontosan ugyanígy történik. Ennek ellenére az utóbbi időben rengeteg mocskolódó üzenetet kap, amikben a teste miatt bántják. Férje ezt megelégelte, simán elküldte őket melegebb éghajlatra:

„Ha van még bárki, aki megjegyzést szeretne tenni bárki testére, bátran tetováltassa ezt a homlokára, ezután pedig vesse magát a Napba!” – írta a neten a trolloknak Jason. Melanie még hozzátette, ő amúgy teljesen egészséges, ez a plusz pár kiló a világon semmiben nem akadályozza, nem kell „félteni”.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Sztárok, akiket karrierjük kezdetén túl csúnyának tartottak a showbizniszhez

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.