Tetováltatnál közös mintát anyukáddal? Mutatunk néhány inspirációt!

anya-lánya kapcsolat,anya-lánya program
Forrás: Getty

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha minden igaz, néhány éve még rád szólt, hogy túl sok a sminked vagy hogy ne menj túl későn haza, most pedig eljött az idő, hogy különleges módon fejezd ki, mennyire szereted.

Szülő lett már az a generáció, amely a 90-es években már bátran (szabadon és kreatívan) lövette a piercingeket és varratott magára tetoválásokat a menő vadiúj műhelyekben, stúdiókban. Végre kitörölték azt az előítéletet az idősebbek – a mostani nagyszülők –, hogy a tetkók a bűnözés, az alvilág vagy a drogos punkok műfaja. A 90-es évek vége óta pedig nyilván csak gyűltek a motívumok és a trendek: a tetoválószalonokban nincs hiány a furcsa kérésekből.

Ha a szülőnek van...

A legtöbb kamasz alig várja, hogy szabadon dönthessen a testéről – sokszor anélkül, hogy tudná, mekkora felelősséggel jár ez a jog –, és ha történetesen tetovált szülők gyermeke, akkor szinte biztos, hogy az első adandó alkalommal ő is szeretne felvarratni valamit. Ráadásul nagy eséllyel tetkós szülők gyereke, hiszen Közép- és Nyugat-Európában már a felnőtt népesség majdnem felének van már kisebb-nagyobb tetoválása.

Ha rá tudod venni anyukádat vagy fordítva, a mamád szeretné, ha lenne egy szeretetetkótok, akkor mutatunk pár cool inspirációt! Talán anyák napjára el is kezdhettek tervezni egy közös programot, ami örök emlék marad...

Galéria / 14 kép

Cool anya-lánya tetkók

Megnézem a galériát

Ahogy minden trend, a tetoválási divat is változik igen sűrűn, most éppen egy személyes és visszafogott verzió a menő...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.