Íme a legjobb tech kiegészítő 2022-ben: kipróbáltuk a Vivobook Slate 13 OLED-et

Íme a legjobb tech kiegészítő 2022-ben: kipróbáltuk a Vivobook Slate 13 OLED-et
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma már nagyon kevés az olyan ember, akinek az élete egy része ne függne egy készüléktől, legyen az munka, vagy tanulás, vagy a szórakozás.

A cikk támogatója az Asus

Ezért érdemes mindent megtennünk azért, hogy a munka, tanulás és szórakozás zavartalanul és kényelmesen teljen. Épp ezért, nagyon örülünk, hogy lehetőségünk volt kipróbálni, a Vivobook Slate 13 OLED-et, amiben minden tulajdonság megvan ahhoz, hogy semmi ne zavarjon a használata során. Kezdjük talán a legszembetűnőbb jellemzővel, hogy a készülék egyben laptop és egyben egy tablet is. Igényedre alakíthatod, amikor csak kedved tartja, ezen kívül szimbolizálja a sokszínűséget, amit a készítők a vásárlóknak szeretnének nyújtani. Illetve ne felejtsük el azt sem, hogy ennek köszönhetően rendkívül könnyedén viheted magaddal bárhova. Ha laptopként nem fér el a sok holmid között, bepakolhatod tabletként.

Kép
forrás: ASUS

Akkumlátorának köszönhetően nem kell aggódnod, a rendszeres töltés miatt, mert energiatakarékosan tartja a készülékedet, így elég hosszú ideig használhatod. Ugyanakkor ha fel kell töltened, az sem fog sok időt igénybe venni, mert az extra gyors töltés alatt a laptop 39 perc alatt eléri 60%-ot.
Sokan nem is gondolnak bele, de az egyik legfontosabb szempont egy készülék megvásárlásakor, hogy az egészségünkre is tekintettel legyünk. Ha te is sok időt töltesz képernyő előtt, biztosan sokat gondoltál már a szemed védelmére. Ebben is kiemelkedik a Vivobook Slate 13 OLED. Kényeztetheted szemedet, az OLED Dolby Vision kijelzővel, ezzel is kellemesebbé téve a képernyő előtt töltött időt.

Kép
forrás: ASUS

Biztosan te is belefutottál már abba a helyzetbe, hogy nem tudtál otthoni, vagy céges internetre csatlakozni, így egy nyíltabb, lassabb forrást kellett keresned. Ha ez gyakran előfordul, számodra tökéletes ez a készülék, mert a csatlakozási sebessége kiemelkedő, így nem kell vadásznod az internetet ahhoz, hogy haladj a munkával.

Ha kreatívkodni vagy jegyzetelni támadna kedved, akkor a csomagban található ASUS Pen 2.0 stylus lesz a segítségedre, mely digitális tollként segíti mindennapjaidat. Ha pedig a szórakozást szeretnéd egy újabb szintre emelni, akkor a Vivobook Slate 13 OLED-nél aligha találsz jobb társat. Minket teljesen elvarázsolt az OLED kijelző képi világa, amely szinte egy mozi élményével vetekszik. Ráadásul kedvenc sorozatodat vagy youtube videóidat mostantól a világ első 13,3 colos OLED kijelzővel rendelkező, 2 az 1-ben Windows-os számítógépén keresztül nézheted.

Tapasztalataink szerint, a Vivobook Slate 13 OLED a tökéletes tech kiegészítő 2022-ben, amit mindenképp érdemes beszerezned, a stresszmentes, kényelmes időtöltésért.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!