Mutatjuk, hogyan lehetsz az Instagram sztárja az új iPhone 14 legmenőbb funkcióival

Mutatjuk, hogyan lehetsz az Instagram sztárja az új iPhone 14 legmenőbb funkcióival
Facebook
Twitter
Pinterest

Nemcsak stílusos, hanem okos is - ez a korábbi modelleknél sem volt kérdés. Ráadásul olyan új funkciókkal bővült az Apple legújabb készülékeinek tárháza, amivel te lehetsz az Insta-sztorik sztárja!

Az iStyle jóvoltából kipróbálhattuk a legújabb iPhone 14 készülékek egyikét, és azt kell mondjuk, a stílusos kék modell gyorsan elnyerte a tetszésünket. Azt már bizonyára mindenki tudja, hogy minden eddiginél gyorsabb processzor és szebb képernyő kapott helyet az 14-es szériában, de ami minket még jobban érdekelt ennél, az az, hogy mindez a hétköznapokban hogyan mutatkozik meg. És ha már nálunk volt egy ilyen okoseszköz, és egy hozzá passzoló Apple Watch Series 8 okosóra is, kipróbáltuk, mit is tudnak. Először a kamerát vettük górcső alá.

Kép
forrás: instyle.hu

Kíváncsiak voltunk, hogyan teljesít az új kamerarendszer hétköznapi helyzetben a korábbi telefonokhoz viszonyítva. Összegyűjtöttük a korábbi modelleket is, hogy legyen összehasonlításai alapunk, és lefotóztuk ugyanazokat a kompozíciókat egy iPhone 11-es, egy iPhone 12-es, egy iPhone 13 Pro és a vadonatúj iPhone 14-es modellel is. Az eredmény magáért beszél. Míg a 11 kamerarendszerén meglátszik már az idő múlása, a 12 esetében kissé kiégtek a képek, addig a 14-gyel alkotott képek nemhogy felveszik a versenyt a tavalyi csúcskészülékkel, a 13 Pro modellel, hanem szubjektív szerkesztőségi szavazásunkon kenterbe is verték a drágább elődöt.

Kép

Hétköznapi tesztjeink során nagyon gyorsan megkedveltük az új modellt.

Gyors, megbízható, és egyszer sem vettük észre, hogy a telefon komolyabban elgondolkodott volna egy-egy processzor-igényes feladat elvégzése közben.

A játékoknak nagyon jót tesz a megnövelt teljesítményű GPU, a levelek villámygyorsan töltenek be az 5G chipnek hála, és a fotók még talán soha nem készültek el ilyen gyorsan. Ugyan jelentős újításokat hardware-szinten nem hozott a 2022-es év az alma-rajongóknak, szoftveres szinten komoly előrelépések történtek. Az abszolút kedvencünk az új intelligens képkörbevágás, ami felismeri az iPhone kamerájával készített képeken a fókuszban lévő személyeket vagy tárgyakat és egy bökéssel körbevágja a kép tárgyát, amit aztán kismillióképpen tudunk felhasználni. Mutatjuk a mi kedvenc megoldásunkat!

Kép

Szinte bármelyik kedvenc fotónkból tudunk instant matricát varázsolni, ehhez mindössze az új iOS 16-os szoftverre van szükségünk kompatibilis iPhone készüléken. A fókuszban lévő tárgy vagy személyt egy lenyomással le tudjuk "választani" a háttérről, amit aztán tetszőlegesen tudunk mozgatni alkalmazások között. Fent mi egy Instagram sztorira mozgattuk át legutóbbi címlapunkat. Nagyjából 10 másodperc alatt sikerült egy olyan képet alkotni, ami korábban 10 percet vett volna igényben más alkalmazások vagy szoftver használatával.

Kép

Kíváncsian várjuk, milyen szuper módokon élik ki a felhasználók kreativitásukat az új funkcióknak köszönhetően. Az iPhone 14-es modellt és az Apple Watch Series 8 órát az iStyle biztosította számunkra.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Egy influenszer, aki megmutatta a valóságot

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!