Úgy szeret, ahogy vagyok – Allee virtuális divatbemutató & kerekasztal beszélgetés a bodypositivity jegyében, április 9-én

Úgy szeret, ahogy vagyok – Allee virtuális divatbemutató & kerekasztal beszélgetés a bodypositivity jegyében, április 9-én
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

Önmagunk elfogadására buzdít az Allee nem csak főállású modelleket felvonultató, egyedülálló virtuális divatbemutatója.

Idén tavasszal egy virtuális divatbemutatóra és kerekasztal beszélgetésre invitálunk mindenkit április 9-én, az Allee Facebook oldalán! Az élő esemény nem csak a szépség fogalmát járja körül egy kötetlen beszélgetés során, de bepillantást enged a kulisszák mögötti folyamatokba, legyen szó akár a koncepciók megálmodásáról vagy a 2021-es tavasz legmenőbb trendjeiről, szettjeiről.

Kép
forrás: PR

Az Allee tavaszi online show-ján a valódi szépség áll a középpontban. Nem számít a kor, a súly, a ruhaméret, a magasság, csak te, úgy #ahogyvagy. A divatbemutató szereplői között különleges modellek, mint például Szalay Anna Lilla down-szindrómás aktivista vagy Ligetfalvi Anikó vitiligós (bőrfestékhiányos) volt modell is szerepelnek. Idén civil résztvevők is jelentkezhettek, akik közül 4 férfi és 4 női résztvevő szerepelhet az online térbe költöző Allee tavaszi divatshow-n.

Kép
forrás: PR

A kiválasztott szereplők modellként próbálhatják ki magukat a tavaszi divatkollekcióban, emellett különleges helyszíneken, a Hotel Gellértben és a Gyógyfürdő egyes területein videóklip forgatáson is részt vehettek, amit a bevásárlóközpontban, illetve az Allee social media felületein is láthatnak az érdeklődők.

A virtuális divatbemutató klipjei között kerekasztal beszélgetés zajlik, ahol részt vesz: Almási Kitti, Tapasztó Orsi, Ráskó Eszter, Liu Shaolin Sándor és Lakatos Márk.

A közvetítés alatt sugárzott divatvideókban ismerős profi és hétköznapi szereplőkkel is találkozhattok, akik a pozitív testképről fogalmaznak meg izgalmas gondolatokat. Téged is várunk az esemény Facebook oldalán a Virtuális #bodypositivity divatbemutatóra és a kerekasztal-beszélgetésre 2021 április 9-én este 20:00 órakor.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.