6+1 természetes hajnövesztő trükk, amitől igazán ragyogó és egészséges lesz a frizurád

6+1 természetes hajnövesztő trükk, amitől igazán ragyogó és egészséges lesz a frizurád
Forrás: Shiny Diamond / Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem kell lemondanuk a tökéletes hajról!

A gyönyörű és egészséges haj minden nő álma, de mindez nem érhető el varázsütésre. Ez egy lassú folyamat, viszont ma már számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Akár gyorsíthatjuk az egészséges táplálkozással, a megfelelő vitaminok és nyomelemek szervezetbe juttatásával, illetve a gondos hajápolással. A természetben is számos olyan gyógymód található, ami segíthet serkentenii a hajnövekedést, sőt, hajhullás ellen is bevethető.

Bár a hajnövesztés sebessége bizonyos fokig a génektől függ, ám a környezeti tényezők sokszor meggátolják a hatékonyságot. Ha kiiktatod ezeket a környezeti tényezőket és betartod az egészséges haj szabályait, varázsütésre elérheted a kívánt célt!

A megfelelő diéta mellett fontos, hogy bizonyos vitaminokat is építsünk bele az étrendünkbe. A B6-, a B8-, és a B12-vitamin egytől egyig az egészséges, hosszú fürtök titkát őrzik. Emellett érdemes rendszeresen vágatnod a hajvégeid, és ne vidd túlzásba a hajmosást.

Ha még nem találtad meg a tökéletes haj titkát, lesd meg azokat a természetes gyógymódokat, amik könnyen orvosolhatják a problémát, és igazi dús loboncot varázsolhatnak!

Galéria / 7 kép

7 természetes gyógymód, amitől dús és egészséges lehet a hajkoronád

Megnézem a galériát
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok