„Ilyet felvenni kismama létedre?” - Adriana Lima várandósan tért vissza a kifutóra, sokak szerint szettje a jó ízlés határát súrolta

Adriana Lima
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Rihanna és Shay Mitchell után Adriana Lima is bejelentette pár hete, hogy 40 évesen harmadszor is édesanya lesz.

A szépséges modell a Victoria’s Secret egyik legszebb és legsikeresebb modelljeinek egyike volt, aki pár éve döntött úgy, hogy ideje átadnia a stafétabotot a fiatalabb generációnak. Ez azonban nem jelentette azt, hogy örökre hátat fordít a kifutóknak, hiszen Adriana Lima számos világmárka divatbemutatóján vonult végig azóta, amelyet most, kismamaként sem hajlandó abbahagyni.

Adriana Lima egy gömbölyödő pocakját szabadon hagyó, fekete kreációban sétált végig Alexander Wang Fortune City bemutatóján, amelyet Los Angelesben rendeztek meg a minap. A merész, kifejezetten kihívó darabhoz a tervező egy latex combcsizmát adott a híres modellre, aki kicsit sem érezte túlzásnak a szettet, ám a közvélemény már kevésbé volt a végeredménytől elragadtatva.

Alexander Wang választásának nem eltitkolt célja, hogy szeretné, ha várandós nők mernék megmutatni a testüket, és ahogy Adriana is bizonyítja mindez nemcsak szép, hanem kifejezetten szexis is tud lenni. A kommentek viszont arról árulkodnak, hogy a világ minderre még nincs megérve, ugyanis még a mi Instagram-posztunk alatt is záporoztak a negatív kommentek a bemutatóról készült felvételek alá.

És te mit gondolsz Adriana Lima kifutós szettjéről?
Imádom! Csodálatos és bátor nő!
Ez azért tényleg túlzás...
Nem érdekel a téma, mindenki azt csinál, amit akar.
Megosztom az eredményt

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Transznemű modellek, akik egy életre megváltoztatták a divatvilágot

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok