Ez a királyi család legmeglepőbb karácsonyi hagyománya - Teadélután karácsonyi különkiadás

Ez a királyi család legmeglepőbb karácsonyi hagyománya - Teadélután karácsonyi különkiadás
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Itt a Teadélután karácsonyi különkiadása!

Bár véget ért a Teadélután első évada, amit a 2022 szeptember 8-án elhunyt ii. Erzsébet királynő élete izgalmas részleteinek szenteltünk, még nem tartunk szünetet. A korona 5. évadának kibeszélése után egy karácsonyi különkiadással búcsúzunk egy kis időre tőletek.

A legtöbb családhoz hasonlóan a brit királyi családnak is megvannak a saját ünnepi hagyományai – és vannak köztük meglepően lazák is, pedig tudjuk jól, mennyi furcsa szabály határozza meg az életüket, míg mások még Viktória királynő idejére nyúlnak vissza. A família évtizedek óta minden évben a sandringhami birtokon gyűlik össze, hogy együtt töltse az ünnepet, ám ez az év más lesz. Erzsébet királynő nagy rajongója volt a karácsonynak, ezt az időszakot várt a legjobban az évben – de vajon milyen hagyományokat követ a királyi család és vezet-e be változásokat Károly immáron mint király? Milyen náluk a karácsonyi menü és milyen ajándékokkal lepik meg egymást? A Teadélután karácsonyi különkiadásában most erről beszélgettünk!

Hallgasd meg itt a Teadélután hetedik részét!

Itt pedig videós formában is megnézheted az adást!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.