Boldog születésnapot Elizabeth Benneth!

Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna ha
Forrás: Getty Images

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Alig tud olvasni, mégis arcátlanul fiatal kora óta a legmenőbb Hollywood-i sztárok között tartják számon.

Keira Knightley tinédzser korában kezdett színészkedni de egyáltalán nem volt egyszerű a kezdet. Abban az időben amikor az első kisebb szerepeit elvállalta, kiderült, hogy diszlexiás. Keira Knightley 1985, március 26-án született Londonban. Mindkét szülője színész volt és már a korai éveiben beleszeretett a szakmában. Állítólag már háromévesen azt kérte a szüleitől, hogy adjanak neki egy ügynököt, aki segítheti a karrierjét. Ez a szülei meg is ígérték neki, de 7 éves koráig várnia kellett. 6 évesen diagnosztizálták diszlexiával. A szülői tartottak attól, hogy nehéz lesz számára ezzel a problémával beilleszkedni a színészközösségbe.

“Lassan olvasok. Mindig is szerettem a szavakat, ami elég furcsa hiszen néha alig tudom elolvasni őket. 11 éves koromra sikerült elérnem azt a szintet, amikor már jól tudtam kompenzálni ezt a hiányosságomat.”

Gyerekként szerepet kapott a Star Wars I. rész: Baljós árnyakban Sabé szerepét osztották rá, ugyanis nagyon hasonlít Natalie Portmanre, aki pedig Padmét játszotta.(Igaz, ami igaz, Natalie Portman szinte kopaszon is ugyanúgy fest.) Keira az 1999-ben megjelent film idején még csak 14 éves volt.

Star WarsI. rész: Baljós árnyak,baljós árnyak,sabé,Natalie Portman,padmé,szinesz,festett arc,maszk,Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet
Star Wars I. rész: Baljós árnyakban

A nagy áttörés 2012-ben következett be, amikor a Csavard be, mint Beckham-ben szerepelt. 3 hónapig készült arra, hogy tökéletesen el tudja játszani a futballista szerepét. Megérte, mert ezért a szerepéért Golden Globe jelölést zsebelt be 2003-ban.

Csavard be,mint Beckham,Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet

Csavard be, mint Beckham

Még alig ismerték, amikor 17 évesen szerepet kapott a A Karib-tenger kalózai című amerikai kalandfilm-sorozatban. Ez olyan sikeres lett, amire sem ő, sem a rendezők nem is számítottak. 2004 és 2005 között játszott a King Arthurban és a Dominoban, de az igazán nagy szerep a Büszkeség és balítéletben eljátszott Elizabeth Bennettel érkezett meg. Ezért meg is kapta első Oscar-díj jelölését.

"Éveken át hallgattam, hogy mindenki azt mondja: ó, gyönyörű kis arca van, de sajnos egyáltalán nem tud játszani. Nost, húgy tűnik, ez nem teljesen így van.”

Joe Wright, a Büszkeség és balítélet rendezője azt mondta egy magazinnak: “Úgy gondolom, hogy alulértékelték őt egy ideig, de most hogy eljátszotta Elizabeth szerepét, ez végre megváltozik. A hatalmas siker azonban túl gyorsan érkezett.

"Pánikrohamaim voltak. Nem tudtam dolgozni, egy évre parkolópáylára kerültem. Abban sem voltam biztos, hogy ennek egyszer vége lesz. Nagyon nagy szerencse, hogy visszafogott és egyszerű hátterem van. Nem tudom, mi lett volna, hogyha olyan környezetbe születek, ahol minden a hírnévről szól és amiben nem lehet néha elbújni.”

Felépülése alatt inkább az indie filmek felé fordult. 2011-ben aztán találkozott a jövőbeni férjével, a zenész James Rightonnal, akivel 2013-ban össze is házasodtak. 2015-ben született meg a lányuk.

Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet

Keira nem engedi a lányának, hogy megnézze a Hamupipőkét, mert nem akarja, hogy lánya azt higgye, hogy ahhoz hogy valakivé válhasson, meg kell várnia a gazdag fiút, aki megmenti őt. A kis hableány című mesét ugyanezen okból kifolyólag nem nézheti meg.

Visszatérése után játszott az Abigél című filmben, majd a Kódjátszmában, amiért szintén egy újabb Oscar jelöléssel lett gazdagabb. További filmjei: Váratlan szépség, A diótörő és a négy birodalom és a Colette.

Galéria / 8 kép

Keira Knightley legjobb kosztümös jelenetei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Stílus

1 perc stílus: A csizma, amit minden stílusos nő hord ezen a télen

A cowboy csizmák ezen a télen is nagyon trendik, ám most egy új fazon hódít a stílusos nők körében!

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Kép
Sztárok

Hivatalos: a mesterséges intelligencia szerint ő a világ legszebb nője

A szépség bár relatív, úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia képes objektív módon szemlélni a dolgokat, és összeállította a világ legszebb nőinek listáját!

Kép
Sztárok

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem.

Kép
Sztárok

Így néz ki a valóságban Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának szépséges sztárja - fotók

Carla Gugino alakította az ősz legijesztőbb sorozatában Verna-t, most pedig nézd meg, hogy fest a valóságban!