Boldog születésnapot Elizabeth Benneth!

Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna ha
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Alig tud olvasni, mégis arcátlanul fiatal kora óta a legmenőbb Hollywood-i sztárok között tartják számon.

Keira Knightley tinédzser korában kezdett színészkedni de egyáltalán nem volt egyszerű a kezdet. Abban az időben amikor az első kisebb szerepeit elvállalta, kiderült, hogy diszlexiás. Keira Knightley 1985, március 26-án született Londonban. Mindkét szülője színész volt és már a korai éveiben beleszeretett a szakmában. Állítólag már háromévesen azt kérte a szüleitől, hogy adjanak neki egy ügynököt, aki segítheti a karrierjét. Ez a szülei meg is ígérték neki, de 7 éves koráig várnia kellett. 6 évesen diagnosztizálták diszlexiával. A szülői tartottak attól, hogy nehéz lesz számára ezzel a problémával beilleszkedni a színészközösségbe.

“Lassan olvasok. Mindig is szerettem a szavakat, ami elég furcsa hiszen néha alig tudom elolvasni őket. 11 éves koromra sikerült elérnem azt a szintet, amikor már jól tudtam kompenzálni ezt a hiányosságomat.”

Gyerekként szerepet kapott a Star Wars I. rész: Baljós árnyakban Sabé szerepét osztották rá, ugyanis nagyon hasonlít Natalie Portmanre, aki pedig Padmét játszotta.(Igaz, ami igaz, Natalie Portman szinte kopaszon is ugyanúgy fest.) Keira az 1999-ben megjelent film idején még csak 14 éves volt.

Star WarsI. rész: Baljós árnyak,baljós árnyak,sabé,Natalie Portman,padmé,szinesz,festett arc,maszk,Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet
Star Wars I. rész: Baljós árnyakban

A nagy áttörés 2012-ben következett be, amikor a Csavard be, mint Beckham-ben szerepelt. 3 hónapig készült arra, hogy tökéletesen el tudja játszani a futballista szerepét. Megérte, mert ezért a szerepéért Golden Globe jelölést zsebelt be 2003-ban.

Csavard be,mint Beckham,Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet

Csavard be, mint Beckham

Még alig ismerték, amikor 17 évesen szerepet kapott a A Karib-tenger kalózai című amerikai kalandfilm-sorozatban. Ez olyan sikeres lett, amire sem ő, sem a rendezők nem is számítottak. 2004 és 2005 között játszott a King Arthurban és a Dominoban, de az igazán nagy szerep a Büszkeség és balítéletben eljátszott Elizabeth Bennettel érkezett meg. Ezért meg is kapta első Oscar-díj jelölését.

"Éveken át hallgattam, hogy mindenki azt mondja: ó, gyönyörű kis arca van, de sajnos egyáltalán nem tud játszani. Nost, húgy tűnik, ez nem teljesen így van.”

Joe Wright, a Büszkeség és balítélet rendezője azt mondta egy magazinnak: “Úgy gondolom, hogy alulértékelték őt egy ideig, de most hogy eljátszotta Elizabeth szerepét, ez végre megváltozik. A hatalmas siker azonban túl gyorsan érkezett.

"Pánikrohamaim voltak. Nem tudtam dolgozni, egy évre parkolópáylára kerültem. Abban sem voltam biztos, hogy ennek egyszer vége lesz. Nagyon nagy szerencse, hogy visszafogott és egyszerű hátterem van. Nem tudom, mi lett volna, hogyha olyan környezetbe születek, ahol minden a hírnévről szól és amiben nem lehet néha elbújni.”

Felépülése alatt inkább az indie filmek felé fordult. 2011-ben aztán találkozott a jövőbeni férjével, a zenész James Rightonnal, akivel 2013-ban össze is házasodtak. 2015-ben született meg a lányuk.

Keira Knightley,színésznő,kis mell,kis mellű színésznő,fiatal,34 éves,milf,gyerekes,barna hajú,barna hajú színésznő,csinos,modell,kosztümös film,kosztüm,frufru,karib tenger kalózai,büszkeség és balítélet

Keira nem engedi a lányának, hogy megnézze a Hamupipőkét, mert nem akarja, hogy lánya azt higgye, hogy ahhoz hogy valakivé válhasson, meg kell várnia a gazdag fiút, aki megmenti őt. A kis hableány című mesét ugyanezen okból kifolyólag nem nézheti meg.

Visszatérése után játszott az Abigél című filmben, majd a Kódjátszmában, amiért szintén egy újabb Oscar jelöléssel lett gazdagabb. További filmjei: Váratlan szépség, A diótörő és a négy birodalom és a Colette.

Galéria / 8 kép

Keira Knightley legjobb kosztümös jelenetei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.