5+1 sztár, aki tényleg szívén viseli a rászoruló gyermekek sorsát

5+1 sztár, aki tényleg szívén viseli a rászoruló gyermekek sorsát
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezeknek a sztároknak a magatartása valóban példamutató!

Ahogyan a sztárokat elnézzük a filmekben, sorozatokban vagy nagy eseményeken, kicsit mind azt érezzük, hogy ők egészen mások, mint mi. Holott ez koránt sincs így, hiszen ők is emberek. Méghozzá olyanok, akik nemcsak az elismerésért, hanem tiszta szívből segítenek másokon, és mikor éppen nem rohannak forgatásról forgatásra, akkor szívesen töltenek el időt olyan fontos dolgokkal, mint a jótékonykodás. Számukra ez sokkal több, mint központi kérdés, egyesek még odáig is eljutnak, hogy megalkossák saját jótékonysági szervezetüket vagy alapítványukat.

Nem mindegyik híresség született gazdag családba, és bizony nekik sem volt mindig olyan jó anyagi körülményeik, mint most. Talán ennek is köszönhető az, hogy ma már mindent megtennének azért, hogy segítsenek a rászoruló gyerekeken. Megmutatjuk is, hogy kik azok a sztárok, akiknek ez egy elsőszámú kérdés az életükben!

5+1 sztár, aki szívén viseli a rászoruló gyermekek sorsát - Mind mind nemes célért küzdenek!

Galéria / 6 kép

5+1 sztár, aki rászoruló gyermekeken segít nap mint nap

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok