Musicalbe jelentkezett, de énekelni se tudott: döbbenetes, ezek a sztárok miért nem kapták meg vágyott szerepüket

sztárok
Forrás: Gregg DeGuire, Jason Merritt/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Azt gondolnánk, hogy a hírességeknek tálcán kínálják fel a lehetőségeket, pedig előfordul, hogy ők is komolyan lukra futnak.

Amikor egy színésszel interjú készül, gyakran hangzik el a kérdés, mi lenne álmai legnagyobb szerepe. Általában gond nélkül tudnak is ilyet mondani a sztárok: van, akit a gonosz karakter eljátszása vonz, más egy valaha élt legenda bőrébe szeretne bújni egy életrajzi filmben, míg megint mások esetleg kibújnának a skatulyából és akciósztár létükre musicalben domborítanának.

Hollywood azonban nem kívánságműsor, és hiába a sok készülés, a kitartás, az ambíciók, olykor még a legjobbakkal is megesik, hogy elesnek egy szereptől, és végül más váltja valóra az álmukat. Meglepődnél, milyen nagy nevek estek el olyan munkáktól, amiket szinte biztosra vettek, és az se semmi, hogy miért!

Lássuk, kik ők!

Galéria / 7 kép

7 meglepő ok, amiért világsztárok nem kaphatták meg álmaik szerepét

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!