Híres barátok, akik szinte mindenben ugyanolyanok - Van, aki külsőleg is

Leo és Tobey
Forrás: Anne Barson/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

„Madarat tolláról, embert barátjáról” – tartja a mondás. Ez pedig nemcsak a belső, hanem a külső tulajdonságokra is igaz tud lenni, főleg, ha a legjobb barátunkról van szó.

A párkapcsolatok során is megfigyelhető, hogy furcsa mód elkezdenek egymásra hasonlítani a felek, és ez működik a barátságok esetében is. Nem hiába mondják, hogy egy idő után a baráti körünk van ránk a legnagyobb hatással, hiszen nagy valószínűséggel amiatt választjuk őket, mert hasonló az ízlésünk, a stílusunk és a szemléletmódunk is.

Nos, a következő válogatásban olyan híres legjobb barátokat gyűjtöttünk össze, akik, ha nem is olyanok, mint két tojás, sok hasonlóságot lehet észre venni rajtuk. Mind hozzáállásban, viselkedésben és sok esetben külsőleg is nagyon egy hullámhosszon vannak!

Lássuk, kik ők!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik olyanok, mint a legjobb barátjuk - Vannak, akik stílusukban is hasonlítanak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok