Híres emberek, akik kiálltak Chris Rock mellett Will Smith pofonja után

Híres emberek, akik kiálltak Chris Rock mellett Will Smith pofonja után
Forrás: Getty Images/Handout / Handout
Facebook
Twitter
Pinterest

A szörnyű incidenst egyre több híresség kommentálja.

A 94. Oscar-gála legtöbbet vitatott pillanata kétség kívül az volt, amikor Chris Rock elsütött egy poént Jada Pinkett Smith autoimmun betegségével kapcsolatban, majd Will Smith felment a színpadra, hogy lekeverjen a stand-up komikusnak egy hatalmas pofont. Mindenkit váratlanul ért a dolog, és bár felröppent a pletyka, miszerint a közjáték megrendezett volt, valószínűleg ez nem igaz. Will Smith az Oscar-díja átvétele után bocsánatot kért az Akadémiától, majd nem sokkal később Chris Rocktól is, mondván, az érzelmei vezérelték, pedig elutasítja az erőszak minden formáját, mert mérgező és romboló hatással bír:

A történtek óta rengeteg sztár mondta el a véleményét, volt, aki kijelentette, hogy az erőszak egyetlen helyzetben sem elfogadható, míg olyanok is akadtak, akik kimondták: ugyanezt tették volna Will Smith helyében.

Akadnak azonban olyan hírességek is, akik nyíltan kiállnak Chris Rock mellett és ennek hangot is adnak. Ide tartozik Isla Fisher és Sacha Baron Cohen, akik nem csinálnak titkot abból, hogy kinek az oldalán állnak. A színésznő az incidens után megannyi Insta-sztorit osztott meg Chrisről, amiből egyértelművé vált, hogy milyen jó viszonyban vannak egymással. Az egyik képen Sacha és Chris együtt szerepelt, amire Isla még egy piros szívecskét is szerkesztett.

Kép
forrás: Getty Images/Pool / Pool

Adam Sandler is hasonlóan cselekedett: közzétett egy fotót a barátjáról és odaírta, hogy szereti őt és alig várja a 2022-es turnéját.

Jim Carrey pedig egyenesen a CBS Morning című műsorban fejtette ki a véleményét: elmondása szerint ő 200 millió dollárra perelné Willt, ha vele ilyet tenne.

„Rosszul voltam. Rosszul voltam az álló ovációtól. Hollywood gerinctelen és úgy érzem, ez egyértelműen jelzi, hogy már nem mi vagyunk a menők”

– mondta a színész és hozzátette, hogy nagyon önző pillanat volt.

Kép
forrás: Getty Images/Rich Fury / Staff

Még több reakciót itt találsz!

Galéria / 9 kép

Így reagáltak a sztárok Will Smith pofonjára

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.