6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!
Forrás: Getty Images / Cindy Ord

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A romantikus filmek végén a két főhős egymásra talál, összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Persze tudjuk, hogy ez az életben nem ennyire egyszerű. Vagy mégis? Most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik többszörösen is rácáfolnak arra az elméletre, hogy a sztárok házassága csak a látszatra épít és hamar véget ér. Mert sokaknál tényleg működik a boldog és hosszan tartó házasság!

De vajon mi lehet a jó házasság titka? Erre senki sem tudhatja a választ, de tudunk pár trükköt, amire érdemes figyelni, hogy hosszú és boldog jövő várjon rátok.

Törekedjetek a békére

Egy kapcsolatban mindig lehetnek félreértések, de próbáljátok kerülni a konfliktusokat. Ne harcoljatok és veszekedjetek felesleges dolgokon, és nem szabad ősrégi sérelmeket egymás fejéhez vágnotok. Ha szülők vagytok, akkor még fontosabb jó példát mutatni a gyerekek előtt, hogy lássák, miből áll egy jó párkapcsolat két érett felnőtt ember között.

Folyton fejlődjetek – külön és együtt is

Az emberek változnak, és ezzel nincs is semmi gond. A folyamatos fejlődéssel pedig csak még színesebbé tudjátok tenni a kapcsolatotokat. A lényeg, hogy bizonyos dolgokban közös irányt válasszatok, és ezzel motiválni tudjátok a másikat, ha esetleg lankadni kezd a másik lelkesedése. Egy állandó közös program vagy tanfolyam felpezsdíthet egy régi kapcsolatot is. Ezzel szemben az is nagyon fontos, hogy meghagyjátok a másik szabadságát, legyen saját hobbitok vagy akár baráti társaságotok.

Maradjatok rugalmasak

Ha az alkalmazkodásra gondolunk, a szó sokszor negatív értelemben jelenik meg az emberek fejében. Tartsd magad az elveidhez, de közben figyelj oda a párodra, és ha nem is értetek mindenben egyet, mindig törekedjetek a mindkét fél számára kedvező kompromisszumra.

Fejlődés, odafigyelés, rugalmasság – pár dolog, amit érdemes szem előtt tartanod, ha boldog házasságra vágysz.
forrás: Unsplash / Candice Picard
Fejlődés, odafigyelés, rugalmasság – pár dolog, amit érdemes szem előtt tartanod, ha boldog házasságra vágysz.

Mutassátok ki a szerelmeteket – nap mint nap

Ne vegyétek alapnak a másik szerelmét! Bármilyen régóta vagytok is házasok, sose hagyjátok kihűlni a tüzet és apró programokkal vagy hosszabb közös, kettesben töltött hétvégékkel is feldobhatjátok a házasságotokat. Emellett a napi kedves szavak vagy tettek is sokat dobnak egy házasság minőségén.

Ne felejtsetek el nevetni

Nem véletlenül mondják, hogy a nevetés mindenre gyógyír lehet, ezért a jó házasság egyik titka mindenképpen az, hogy sose felejtsetek el mosolyt csalni a másik arcára. Egy kedves vicc vagy egy hatalmas nevetés az egész napotokat feldobhatja, amire mindig jó érzés lesz visszagondolni még évekkel később is.

Fontos a barátság

A szenvedély, ami egy kapcsolat kezdetére jellemző, sajnos hamar lankadhat, és nehéz fenntartani a szikrát hosszú éveken át. Az egyik legfontosabb dolog egy házasságban mégis az, hogy a viharos szenvedélyen túl mindig maradjatok meg egymás barátai, akire bármikor számíthattok, és aki a legfontosabb személyt jelenti az életetekben.

Galériánkban most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik hosszú évek vagy akár évtizedek óta boldog házasságban élnek.

Galéria / 7 kép

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.