Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első Oscar-gálájukon és a 2023-as díjátadón - akkor és most fotók

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első Oscar-gálájukon és a 2023-as díjátadón - akkor és most fotók
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha az Oscar-gála vörös szőnyege mesélni tudna...

Vasárnap este rendezték meg a 95. Oscar-gálát, ami ahogy azt már vártuk, idén is számos emlékezetes pillanatot hozott. Ám mi most mégsem ezen éjszaka eseményeiről szeretnénk megemlékezni, hanem inkább egy kis időutazásra invitálnánk téged!

1929-ben, egy magánvacsora keretein belül rendezték meg az első Oscar-gálát, ami az elmúlt évtizedekben megannyi átalakuláson esett át, amíg elérte ma is ismert és kedvelt formáját. A filmes szakma egyik legrangosabb eseményén persze még mindig az aranyszobroknak és azon nyerteseinek jut a legnagyobb figyelem, ám mondhatni legalább ennyi szem szegeződik a hírességekre is, akik 1961 óta először idén nem vörös, hanem pezsgőszínű szőnyegen vonultak végig a fotósok kamerái előtt, hogy ezúttal is a csillogást és a mosolyt nem mellőzve kápráztassanak el minket egy-egy designer ruhakölteményben. Nos, a dolog bejött pont ezért gondoltuk úgy, hogy ha már ekkora szerep jut az estélyi daraboknak, akkor utánajárunk annak, hogy kedvenceink egykoron milyen kreációkban érkeztek életük első Oscar-gálájára, ahogy persze azt is megnézheted, hogy festettek vasárnap este és milyen bámulatos stílusváltáson estek többen is keresztül!

Az akkor és most fotókért kattints galériánkra!

Galéria / 14 kép

Sztárok első Oscar-gálájukon és most, 2023-ban

Megnézem a galériát

És ha már a káprázatos ruháknál tartunk, akkor nézd meg a 95. Oscar-díjátadó legstílusosabb csillagait!

Galéria / 10 kép

Ők voltak 2023-ban az Oscar-díjátadó legjobban öltözött sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.