Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A MET-gála vörös szőnyege is jó pár emlékezetes pillanatnak adott helyett.

Az első MET-gálát 1948-ban rendezték meg Eleanor Lambert divatújságíró ötlete nyomán, így támogatva különféle adományokkal a Metropolitan Művészeti Múzeum új divatért felelős részelegét azaz a Costume Institute-ot. Az esemény ekkor még egy vacsorából állt, amire 50 dollárért (ez mai árfolyamon körülbelül 626 dollárt jelent) válthattak jegyet a résztvevők. Fennállásának első néhány évtizedében a gála csupán egyike volt a megannyi éves New York-i jótékonysági eseménynek, ennek megfelelően a korai években a vendégkör leginkább az elitből és divatszakmai képviselőiből állt. Talán maguk se gondolták volna, hogy a rendezvény az '90-es évekre az egyik legnívósabb vörös szőnyeges eseménnyé növi ki magát a hírességek körében.
A meghívottak listáját minden évben erősen befolyásolja Anna Wintour véleménye és döntése, ugyanis tőle függ az, hogy kik vehetnek részt a ma már exkluzív bulin és kik nem. A gálára hivatalos sztárok pedig minden évben próbálnak kitenni magukért, hogy ne csak a dress code követelményeinek feleljenek meg, de a sajtó kameráit is kellőképpen elbűvöljék. Eme jótékonysági rendezvény tehát nem kis dolog a hírességek életében, és ez az a vörös szőnyeges esemény, ahol sokszor, és sokaknál teljesen elgurul a gyógyszer. Itt semmi sem sok, a hírességeken látható kreációk pedig hol kész művészi alkotások, hol teljesen abszurdak és jelmezszerűek. De ez egy olyan játék, amibe bele kell jönni, és a ma már legnagyobb MET-eseknek tartott sztárok is többnyire az első gálájukon sokkal, de sokkal visszafogottabbak voltak. Sokkal! És erről most a saját szemeddel bizonyosodhatsz meg - az akkor és most fotókért kattints galériánkra!

Galéria / 18 kép

Sztárok az első és MET-gálájukon és az utolsón

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.