Nem maradt más megoldás: sztárok, akik beperelték saját szüleiket

Nem maradt más megoldás: sztárok, akik beperelték saját szüleiket
Forrás: Gabriel Olsen/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Van, aki azóta sem áll szóba szüleivel.

A sztárok élete látszólag könnyű, hiszen nincsenek anyagi problémáik, a munkájuk izgalmas, és egy fél világ rajong értük. Ám ennek ellenére rengeteg híresség nyilatkozott már őszintén arról, hogy a hírnévnek milyen árnyoldalai vannak: sokszor magányosak, önértékelési problémákkal küzdenek, depressziósak, és nincsenek igaz barátaik. Vagy csak nagyon kevés olyan van, akiben tényleg megbízhatnak.

Mert a hírnév magával hozza azt, hogy sokan csak eszközként tekintenek rájuk, akár saját karrierjük beindítása érdekében. Sosem tudhatják, ki az, aki őszintén közeledik hozzájuk, pláne, hogy nem ritka, hogy közeli barátok (persze név nélkül) nyilatkoznak titkaikról a nagyobb lapoknak. Ráadásul az a nagy igazság, hogy sokszor a hírességek még a saját családjukban sem bízhatnak meg. Rengeteg példa van arra Hollywoodból, hogy sztárok a saját szüleiket perelték be, mert az édesanyjuk vagy édesapjuk például meglopta őket. Most össze is gyűjtöttünk néhány elképesztő történetet a témában,

amit a galériában találsz!

Galéria / 6 kép

Nem volt más megoldás: sztárok, akik saját szüleiket perelték be

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.