Van, akinek az életét követelte: híres emberek, akiknél demenciát diagnosztizáltak

sztárok
Forrás: Frederick M. Brown, Sean Gallup/Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Senki sem tudja, mit hoz a holnap, mivel kell még szembe néznünk, és hogyan ér véget az életünk.

Sokan kívánunk sok mindent az életünk során: több pénzt, szebb külsőt, befolyást, presztízst, ám a legfontosabbat a legtöbben mégis elfelejtik. Ez pedig a testi, lelki és mentális egészség. Amíg egészségesek vagyunk, fel sem fogjuk, hogy ettől függ minden, hiszen ha egyik pillanatról a másikra elveszítjük, nem egyszerűen felértékelődik bennünk, hanem egyetlen kívánságunkká tud válni a visszaszerzése.

A legjobb példának pedig itt is a sztárok tudnak bizonyulni, akiknek hiába van meg mindenük, a végzetük elől ők sem menekülhetnek. A következő válogatásban olyan híres embereket gyűjtöttünk össze, akiket a számtalan szörnyű betegség közül a demencia ért utol.

Nézzük, kikről van szó!

Galéria / 5 kép

Van, akinek az életét követelte: híres emberek, akik demenciával lettek diagnosztizálva

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.