Tizenegy sztár, aki kivárta a nászéjszakát

jordin sparks,jessica simpson,adriana lima,házasság előtti szex
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Egyesült Államokban változó mértékben ugyan, de időnként divatba jön a tisztasággyűrű viselése vagy egyszerűen a szüzességi fogadalom, legalábbis a házasság előtt. A „mozgalomnak” akadnak ismert képviselői is.

Justin Bieber 24 éves kanadai popszenzáció és Hailey Baldwin 22 éves modell nemrég a Vogue-nak elmesélték, hogy azért házasodtak össze ilyen hamar (2018 májusában jöttek össze, és novemberben már meg is volt az esküvő), mert szerettek volna várni a házasságig a szexszel.

Isten nem azért kért minket arra, hogy ne szexeljünk, mert azt akarná, hogy szabályokat kövessünk. Ő ezt mondta: ‘Próbállak megvédeni az újabb fájdalomtól és szenvedéstől.’

- mondta Bieber, és még ezt is hozzátette:

Szerintem a szex sok fájdalmat okozhat. Az emberek néha azért szexelnek, mert nem érzik elég jónak magukat. Mert nincs önbecsülésük. A nők is tesznek így és a férfiak is.

justin bieber,hailey baldwin
forrás: Instagram

Justin kijelentéseitől totálisan átjárt bennünket az ihlet, olyannyira, hogy most megosztjuk hasonlóan gondolkodó sztárok vallomásait. A galériában olyan hírességek szerepelnek, akik vártak az esküvőig, mielőtt ágyba bújtak volna a párjukkal. Náluk jobban senki se tudja, hogy jól tették-e!

Olvasd el ezt is!

(Előre szólunk, hogy Lisa Kudrow színésznő, akiről tizenvalahány éven át terjengett a pletyka, hogy szűzen ment férjhez, 2011-ben és azóta többször is cáfolta ezeket az értesüléseket. „Fiatal koromban elhatároztam, hogy várok a házasságig” – mondta egyszer, 1999-ben egy interjúban, amiből a fél világ arra következtetett, hogy ezt is tette, de nem. Lisa tehát nem szerepel a galériában.)

Galéria / 7 kép

Sztárok, aki vártak a házasságig. Igen, mármint a szexszel

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!