"Mindannyiunknak van narancsbőre, gödröcskéje, és striái" - Sztárok, akik a legkényesebb témákban is ki mertek állni a nyilvánosság elé

sztárok
Forrás: Sascha Steinbach, Kevin Mazur/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A 21. században egyre nagyobb hangot kapnak az olyan témák, mint a valódiság és a természetesség, illetve az online világ mérgező atmoszférája.

Erről talán leginkább a sztárok tudnak beszélni, hiszen a nyilvánosság folyamatosan figyelő tekintete, valamint a szépségideálnak és társadalmi elvárásoknak való megfelelés rájuk hatványozottan igaz. Ám szerencsére néhány sztár nem hajlandó behódolni ezeknek a dolgoknak. Vannak hírességek, akik emlékeztetnek bennünket, hogy nem minden az, aminek látszik.

A következő válogatásban olyan női hírességek történeteit és bátor megszólalásait gyűjtöttük össze, akik azt az érzést keltik életre bennünk, hogy mindannyian ugyanolyanok vagyunk, ugyanolyan problémákkal... Nem féltek kifejezni véleményüket a kényes témákban sem!

Lássuk, kikről van szó!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik kényes témákban mertek kiállni a nyilvánosság elé

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.