Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét
Forrás: Rogers and Cowan via Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem.

„Nem félek a haláltól, csak nem akarok ott lenni, amikor bekövetkezik.” – mondta Woody Allen igen frappánsan, de sajnos kivitelezhetetlenül. Elkerülhetetlen, hogy életünk során időnként ne kerüljünk szembe az elmúlással, előbb-utóbb pedig mi is kénytelenek leszünk találkozni vele. A szerettünk halála felett érzett gyász és a veszteség miatt érzett fájdalom természetes emóció, az élet velejárója, ami idővel halványul, ami feldolgozható.

A nem természetes vagy túl korán bekövetkezett halálesetekkel azonban sokkal nehezebb elbánni. Tragédiák egy pillanat alatt megtörténhetnek, erre nem lehet felkészülni: a szerencsétlen túlélő pedig nem érti, hogy miért neki kellett ilyen borzalmas helyzetbe kerülnie, és szinte lehetetlen békét kötnie a sorssal. Mivel a sztárok is emberek, közülük is jó néhánynak át kellett élnie azt, amit az ember még az ellenségének sem kívánna. Gyerek, házastárs, testvér, szülő – közös bennük, hogy távozásuk módja tragikus és megemészthetetlen.

Paul Newman és fia, Scott

A filmsztárnak első házasságából való fiával, Scottal mindig problémás volt a kapcsolata. A fiú nehezen bocsátotta meg apja válását, nyomasztotta édesapja hírneve, és úgy érezte, az árnyékában nem tud kibontakozni. A színészettel próbálkozó fiú 1978 novemberében Los Angelesben az egyik éjszaka halálos mennyiségű váliumot vett be alkohollal és más drogokkal együtt, amik a halálát okozták. Mindössze 28 éves volt. Paul Newman önmagát hibáztatta, és sosem lépett túl fia elvesztésén.

Kép
forrás: Max B. Miller/Fotos International/Getty Images

Liam Neeson és felesége, Natasha Richardson

A színésznő Natasha Richardson, Tony Richardson rendező lánya és Liam Neeson gyönyörű felesége 2009 márciusában szenvedett síbalesetet. A saját lábán ment vissza a szállásra, ahol hamarosan fejfájásra panaszkodott. Hiába szállították azonnal kórházba, kómába esett, majd március 18-án le kellett kapcsolni a gépekről. Nemcsak Neesonnak, de két közös gyermeküknek is tudomásul kellett vennie a tragédiát. Neesonnak azóta nem tudni új kapcsolatáról, valószínűleg sosem tette túl magát felesége elvesztésén.

John Travolta fia, Jett és felesége, Kelly Preston

John Travoltát nem kímélte a sors. 2009-ben a család együtt nyaralt a Bahamákon, amikor a színész 16 éves autista fia, Jett olyan rosszul lett a fürdőkádban, hogy súlyosan beverte a fejét és az ütésbe belehalt. 2020-ban a színész felesége, Kelly Preston 57 évesen mellrákban halt meg. Tavaly Travolta Instagram-posztban emlékezett meg fiáról, amiben azt írta, hogy minden egyes nap gondol rá.

A galériában további négy tragikus történetet találsz:

Galéria / 4 kép

Ők is emberek: sztárok, akik különösen nehezen viselték, hogy elvesztették egy szerettüket

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

9 időtálló stílustrükk, amire Julia Roberts évtizedek óta esküszik

Ezúttal Julia Roberts stílusválasztásai között néztünk körbe!

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!