Ciki a cici?

Ciki a cici?
Facebook
Twitter
Pinterest

Annyira jó, hogy a sztárok felvállalják a szoptatás fontosságát.

gif

Adódott az eset, amikor eg modell kisbabáját szoptata vonult végig a kifutón. Mara Martin nagyon hálás volt, amiért végigsétálhatott a kifutón, viszont a ruhája és a külseje mellett mással is felkeltette az emberek figyelmét: öt hónapos kisbabájával együtt vonult végig a kifutón.

Aztán ott volt Ben Goldsmith felesége, Jemima Jones, aki három hónapos kislányát etette meg nővére esküvőjén. Hosszan sorolhatnánk még, hogy ki, mikor és hol szoptatta gyermekét, de ennél fontosabb maga a tény: ez természetes. Nincs benne semmi extra, ha anya vagy és a gyereked éhes, adsz neki enni. Azonban bármennyire is elfogadó valaki, lehet olyan helyzet, amikor mégse biztos abban, hogy hol a tűréshatára. Mindenesetre mi csak olyan sztárokat szedtünk össze, akik csodásak, miközben szoptatnak.

Ha valaki nem tudja szoptatni a gyermekét, akkor sem szabad elszomorodni. Mi sem csak a szoptatás mellett kardoskodunk, csak jelezzük, hogy ez egy gyönyörű cselekvés.

Galéria / 20 kép

Anyukák szoptatós képei

Megnézem a galériát
Tovább olvasok
Életmód

Nagyot szólt a magyar dizájn Londonban

London a világ egyik dizájnfővárosa, nem véletlenül szerveznek minden évben több csúcstalálkozót, konferenciát, kiállítást és vásárt is ott. Ezek közül az egyik legrangosabb a London Design Fair, amelyen idén 11 alkotó tette fel a dizájntérképre Magyarországot.

Stílus

Csapj le a legmenőbb őszi kabátokra 10.000 Ft alatt!

Még mindig nem szerezted be az idei legtrendibb őszi kabátodat? Segítünk!

Sztárok

Nézd meg a szexi lelkészt, mielőtt letörli magát az Instagramról!

Semmi sem lesz olyan forró ma, mint Oskar, a svéd crossfit lelkész, aki egy csapásra az Instagram sztárja lett.

Egyéb

Csomagolj és vidd!

Egy szép kivitelezésű papírtáska, amelybe az ajándékainkat csomagoljuk, vagy személyes dolgainkat visszük nap mint nap, mindig egy kis eleganciát kölcsönöz tárgyainknak, és ezzel lényegében nekünk.

Egyéb

Ne hagyjuk magunkat átverni, avagy hogyan vásároljunk valódi gyöngyöt

Mikor gyöngysort vásárolunk, az egyik legfontosabb dolog, hogy ne hagyjuk, hogy hamis gyöngyöt adjanak el nekünk igazi gyöngy helyett. A valódi gyöngyök lehetnek igazgyöngyök, illetve tenyésztett gyöngyök egyaránt. Nagyon fontos, hogy ezekkel tisztában legyünk, és különbséget tudjunk tenni közöttük.

Egyéb

Találó ajándék szülinapra

Egy születésnapi ajándék akkor jó, ha az ünnepeltnek eszében sincs tovább ajándékozni azt.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem