10 híresség, aki kétszer is ugyanannak mondta ki a boldogító igent

10 híresség, aki kétszer is ugyanannak mondta ki a boldogító igent
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárok szerelmi életét már hosszú évtizedekkel előtt is megannyi rejtély és titok övezte, és bár az afférok nagy része még a nyilvánosságra kerülést sem élte meg, addig a boldogító igen már egészen más tészta.

Az álomgyár láthatatlan falai között nem ritka, hogy sokan már egészen fiatalon fejest ugranak a házasságba, mit sem foglalkozva azzal, hogy a rózsaszín köd néha igencsak csalóka, és vannak olyanok is, akik az első nász kudarcai után sem adják fel a reményt azzal kapcsolatban, hogy az imádott személyt csak azért is nekik rendelte a sors!
Míg páran nem bírták egymás nélkül és csak kisebb szünetet tartottak két örökre szóló holtodiglan-holtomiglan között, addig mások akár hosszú évekig megadták az esélyt egy új szerelemnek, míg rá nem jöttek arra, hogy az újrakezdés lehetőségében is van valami végtelenül romantikus. És volt, akinek a második próbálkozás olyan jól végződött, hogy még a mai napig is együtt vannak! Kattints tovább galériánkra és nézd meg, hogy mely sztárok mondták ki kétszer is ugyanannak a boldogító igent!

Galéria / 10 kép

10 sztárpár, akik kétszer is ugyanannak mondták ki a boldogító igent

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.