Folytatást kap az év egyik legszebb szerelmes filmje

Folytatást kap az év egyik legszebb szerelmes filmje
Forrás: InterCom

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Oscar jelölés nagy lendületet adott a rendezőnek!

Nem is kérdés, az év egyik legjelentősebb filmje a Szólíts a neveden. A különleges hangulatú szerelmi történet az egész világot meghatotta, tarolt a filmfesztiválokon, nem is beszélve arról, hogy a csodás olasz hangulat, amibe a film elkalauzolt minket, még inkább fájdítja a szívünket a nyár után.

Ha még nem láttad, akkor ne hagyd ki, még játszák a hazai mozikban!

A film három Oscar jelölést is kapott, a Legjobb film- és a Legjobb betétdal kategóriában, a harmadikat pedig a fiatal főszereplő, Timothée Chalamet tudhatta magáénak, akit már most a jövő egyik nagy csillagának tartják, hiszen 22 évesen olyan nagy nevek mellett lenni, mint Gary Oldman, hát nem semmi. Egyet pedig elnyert, a Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában. Azt pedig már az Oscaron is rebesgették, hogy a nagy sikerre való tekintettel folytatás készül Oliver és Elio tanulságokkal teli szerelmi sztoriából, a film rendezője, Luca Guadagnino pedig most megerősítette a hírt: jön a második rész!

Kép
forrás: InterCom

Bár a forgatókönyv még nincs teljesen kész, de azt már pontosan tudja Luca, hogy hogyan szeretné folytatni a szomorú végkifejlettel záródó filmet. Oliver és Elio ugyanis 5 év elteltével ismét egymásra találnak majd és világkörüli útra indulnak, méghozzá a 80-as évek azon szakaszában, mikor a HIV vírus és az AIDS berobban a köztudatba. Szóval már az is biztos, hogy a két főszerepet továbbra is Timothée Chalamet és Armie Hammer lesz, a sztori pedig igazán izgalmasnak ígérkezik. Az egyetlen rosszhír, hogy minderre egészen 2020-ig várnunk kell.

Galéria / 10 kép

10 cukormázmentes romantikus film, ami a szerelem igazi arcát mutatja meg

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.