8 film- és sorozatjelenet, amit a főszereplők nem voltak hajlandók leforgatni: miattuk törölték is őket

8 film- és sorozatjelenet, amit a főszereplők nem voltak hajlandók leforgatni: miattuk törölték is őket
Forrás: A szolgálólány meséje/HULU

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Reese Witherspoon egy erotikus jelenet forgatására mondott nemet, de olyan is volt, aki konkrétan kisétált a helyszínről.

Egy filmforgatásnak számos szigorú szabálya van, amit a főszereplőknek be kell tartaniuk. Az egy dolog, hogy semmit sem spoilerezhetnek el a cselekményt illetően, de olykor hónapokig tartó képzésekre, edzésekre kell járniuk, hogy tényleg hihető legyen az alakításuk. És bizony ami a szerződésben ott van, attól nem lehet eltérni.

Tudtad, hogy emiatt például Brad Pitt nem léphetett ki az Interjú a vámpírral készítéséből? A színész borzalmasan érezte magát a forgatáson, többször is megmondta menedzserének, hogy azonnal félbehagyja az egészet, ám akkora pénzösszeget hajtottak volna be rajta, hogy végül kénytelen volt befejezni a filmet. Íme még néhány hasonló sztori Hollywoodból:

Azonban még így is megesik, hogy egy színész annyira kiakad a forgatókönyven, hogy kijelenti, ő bizonyos jeleneteket nem hajlandó leforgatni. Volt, aki szó szerint kisétált a forgatásról, és közölte, hogy vissza se jön, ha ezt nem vágják ki, és olyan is, aki addig ostromolta a készítőket, míg teljesült, amit kért.

Kattints a galériára, ahol felfedjük, melyek voltak azok a filmes és sorozatos jelenetek, amiket a főszereplők nem akartak leforgatni!

Galéria / 8 kép

8 film- és sorozatjelenet, amit a főszereplők nem voltak hajlandók leforgatni

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!