Mik vannak?! 10 színész, aki soha nem látta még a saját filmjét

Mik vannak?! 10 színész, aki soha nem látta még a saját filmjét
Forrás: Fórum Hungary
Facebook
Twitter
Pinterest

Bár valahol érthető, ennek ellenére azért mégiscsak meglepő, nem?

Gondolunk itt arra, hogy cseppet sem nagy titok az, hogy egy-egy alkotást milyen sok casting, felkészülés és tanulási folyamat előz meg a színész részéről is, a forgatásokba fektetett több hónapnyi munkáról és energiáról nem is beszélve. Ami sokszor olyan szinten teljes embert kíván, hogy nem egy híres románc ment rá arra, hogy a felek bizony képtelenek voltak a munkával járó elkötelezettséget tökéletesen összeegyeztetni a magánéleti kikerülhetetlenül is figyelmet igénylő részével.

A sok munkáért hozott áldozat, lemondás és idő fényében pedig nehezen tudjuk elképzelni azt, hogy egyesek még ezen érvek ellenére se kíváncsiak az elkészült eredményre. Melynek szerepéért egyébként hónapokkal előtte bármit megtettek volna, és ha úgy nézzük meg is tettek, hiszen visszafordíthatatlanul és kitörölhetetlenül is övék lett a munka. Melynek emlékét ha akarják, ha nem, az internet végtelen bugyrain túl a polcokon porosodó VHS-k, DVD-k és egyéb tárolóeszközök örökké őrzik majd. De akkor miért teszik ezt?

Van, aki egész egyszerűen nem bírja viszontlátni magát a filmvásznon, míg mások a saját hangjuktól tudnának a falnak menni. Kattints tovább és nézd meg, hogy melyik sztárok döntöttek úgy, hogy inkább kihagyják a saját filmjük nyújtotta élményt!

Galéria / 10 kép

10 színész, aki nem látta a saját filmjét

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 színész, aki utálja a saját filmjét

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.