Szilágyi Liliána: "Nem félek felvállalni, ki vagyok"

Szilágyi Liliána: "Nem félek felvállalni, ki vagyok"
Forrás: Martin Wanda/InStyle
Facebook
Twitter
Pinterest

Less be címlapfotózásunk kulisszái mögé, hogyan készült az InStyle téli lapszámának izgalmas fotósorozata Szilágyi Liliánával!

A szavaknak súlya van, éppen ezért sokszor félünk tőlük. Pedig a szavakkal épphogy le tudunk adni a ránk nehezedő terhekből, sőt képesek vagyunk velük gyógyulni. És vannak olyan bátor személyek, mint címlapsztárunk, Szilágyi Liliána, aki fiatal kora ellenére hosszú évek óta cipelte saját története, traumája terhét, ám úgy döntött: képes beszélni róla. Ezzel pedig nemcsak a saját lelkére nehezedett súlyok terhén könnyített, de egyúttal mindannyiunk terhéből átvállalt kicsit – kiállása pedig rengeteg sorstársának nyújt támaszt, reményt. Ő a példa rá, hogy a kimondott szavakkal gyógyulni tudunk, és elindulhatunk a szabadság felé vezető úton. Ehhez viszont fontos az önismeret, önfejlődés útjára lépnünk.

„Egy ilyen év után az, hogy van lehetőségem címlapon szerepelni, megkoronázva mindent, ami történt – ez egy fontos esemény... Szeretném, ha ez az egész anyag egy mérföldkő lenne. Van egy múltam, egy történetem, amit felvállaltam és képviselek, de ennél sokkal több vagyok” – mondta Szilágyi Liliána a vele készült címlapinterjúban. Különleges szettek, sminkek-hajak és fotók egy nagyon különleges személlyel, akinek személyiségét és önfejlődési útját jobban megismerhetjük a vele készült bensőséges interjúban.

"Mindig az a divat, amiben a legjobban érzed magad." - mondja címlapsztárunk, Liliána, és abszolút egyetértünk. A fotózáson vele készült videóban azt is elárulja, melyik az a ruha, amelyik szerinte az egész évének szimbóluma is lehetne - merész, bátor és nőies:

Nézz bele a fotózás izgalmas pillanataiba:

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Döbbenetes történetek a brit királyi család tagjairól

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.