SPOILER! Kiderült mi történik Samantha karakterével a Szex és New York folytatásában

SPOILER! Kiderült mi történik Samantha karakterével a Szex és New York folytatásában
Forrás: HBO

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A forgatás bár véget ért, a pletykák azonban a sorozat premierjéig még biztosan aktívan pörögnek majd.

December 9-nél startol el az elmúlt évek talán legjobban várt folytatása, a Szex és New York új köntösbe bújtatott sztorija, az And Just Like That.

Hihetetlen mennyiségű spoiler mellett még mindig csak találgatni tudunk a legtöbb történetszállal kapcsolatban, ám annyi azért már biztos, hogy bár Carrie és Mr. Big visszatér majd Párizsba, a mostanság podcastban utazó egykori újságíró szíve egy pillanatra biztosan másért is dobban majd, de mind közül talán a legszomorúbb fix pont a történetben, hogy Samantha Jones nélkül kell ezt az újraéledt New York-i hangulatot ismét átélnünk.

Na de itt jön a kis csavar!

A karaktert alakító Kim Cattrall bár nemet mondott a Szex és New York folytatására, sőt egy interjúban elmondta, hogy őt az se zavarná, ha más bújna karaktere bőrébe, azért tudjuk jól, hogy ezt még a legbátrabb készítők sem mernék meglépni. Szóval úgy gondolták, hogy a legjobb az lesz, ha nyitva hagyják a történetet, megadva Kimnek az esélyt arra, hogy egy szép napon visszatérjen az ikonikus barátnőkoszorú negyedik tagjaként.

Kép
forrás: HBO

Egy bennfentes most elkotyogta, hogy a készítők úgy gondolták, fura lenne, ha Samantha New Yorkban lakna miközben még csak össze sem fut egykori barátnőivel, ami bár annak fényében teljesen érthető is lenne, hogy a történet szerint eléggé összeveszett Carrievel, ám egy ilyen sorozat esetén túl sok a közös tényezőként működő felkapott hely a városban.

Így hát Samanthanak költöznie kellett!

Los Angelest már kétszer is elsütötték korábban, éppen ezért jobbnak látták ha a férfifaló PR-menedzser inkább Londonba teszi át a székhelyét. Megtartva ezzel a karaktert és megmagyarázva azt, hogy miért van távol a többiektől. Carrie pedig mindent megtesz azért, hogy elsimítsák a kusza szálakat és visszakaphassa régi barátnőjét.

Hogy bejön-e a készítők terve? Kiderül! Ugyanis reméljük, hogy egy évadnál nem áll meg a And Just Like That, így még tényleg bármi megtörténhet! A premierig pedig az előzetessel búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!