SPOILER! Kiderült mi történik Samantha karakterével a Szex és New York folytatásában

SPOILER! Kiderült mi történik Samantha karakterével a Szex és New York folytatásában
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

A forgatás bár véget ért, a pletykák azonban a sorozat premierjéig még biztosan aktívan pörögnek majd.

December 9-nél startol el az elmúlt évek talán legjobban várt folytatása, a Szex és New York új köntösbe bújtatott sztorija, az And Just Like That.

Hihetetlen mennyiségű spoiler mellett még mindig csak találgatni tudunk a legtöbb történetszállal kapcsolatban, ám annyi azért már biztos, hogy bár Carrie és Mr. Big visszatér majd Párizsba, a mostanság podcastban utazó egykori újságíró szíve egy pillanatra biztosan másért is dobban majd, de mind közül talán a legszomorúbb fix pont a történetben, hogy Samantha Jones nélkül kell ezt az újraéledt New York-i hangulatot ismét átélnünk.

Na de itt jön a kis csavar!

A karaktert alakító Kim Cattrall bár nemet mondott a Szex és New York folytatására, sőt egy interjúban elmondta, hogy őt az se zavarná, ha más bújna karaktere bőrébe, azért tudjuk jól, hogy ezt még a legbátrabb készítők sem mernék meglépni. Szóval úgy gondolták, hogy a legjobb az lesz, ha nyitva hagyják a történetet, megadva Kimnek az esélyt arra, hogy egy szép napon visszatérjen az ikonikus barátnőkoszorú negyedik tagjaként.

Kép
forrás: HBO

Egy bennfentes most elkotyogta, hogy a készítők úgy gondolták, fura lenne, ha Samantha New Yorkban lakna miközben még csak össze sem fut egykori barátnőivel, ami bár annak fényében teljesen érthető is lenne, hogy a történet szerint eléggé összeveszett Carrievel, ám egy ilyen sorozat esetén túl sok a közös tényezőként működő felkapott hely a városban.

Így hát Samanthanak költöznie kellett!

Los Angelest már kétszer is elsütötték korábban, éppen ezért jobbnak látták ha a férfifaló PR-menedzser inkább Londonba teszi át a székhelyét. Megtartva ezzel a karaktert és megmagyarázva azt, hogy miért van távol a többiektől. Carrie pedig mindent megtesz azért, hogy elsimítsák a kusza szálakat és visszakaphassa régi barátnőjét.

Hogy bejön-e a készítők terve? Kiderül! Ugyanis reméljük, hogy egy évadnál nem áll meg a And Just Like That, így még tényleg bármi megtörténhet! A premierig pedig az előzetessel búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Samantha Jones legkeményebb beszólásai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.