Szépségtechnológiai innováció a csatlakoztathatóság jegyében: ageLOC LumiSpa iO

Szépségtechnológiai innováció a csatlakoztathatóság jegyében: ageLOC LumiSpa iO
Forrás: NuSkin
Facebook
Twitter
Pinterest

Szereted a high-tech megoldásokat? Mostantól a fürdőszobádba is beköltözhet egy olyan szépségápolási eszköz, ami új szintre emeli a bőrápolás élményét.

A beauty trendek követői számára nem ismeretlen a Nu Skin arctisztító készüléke, hiszen évek óta a piac meghatározó szereplője – olyannyira, hogy a cég az évek során többször is elnyerte a világ vezető szépségápolási eszközrendszer márkája címet.* Azonban a fejlesztés nem állt itt meg, így 5 év után az ageLOC LumiSpa helyett megérkezett az ageLOC LumiSpa iO.

Mindössze két betű az eltérés – mégis látványos a megújulás. Az “iO” ugyanis az input-output szavak rövidítéséből tevődik össze. Jelentése pedig annyit tesz: az okos bőrápolási megoldás segítségével ragyogó, egészséges megjelenésű lesz az arcbőr, személyre szabható módon.

Kép
forrás: Nu Skin

A technológiai alapú megoldás lényege, hogy a készülék Bluetooth-on keresztül kommunikálni tud a Nu Skin Vera applikációval. (Az applikáció App Store-ban és Google Play-ben is elérhető.) Ez a kapcsolat pedig a személyre szabható megoldások tárházát nyitja meg a felhasználó előtt. Lássuk, mik ezek az izgalmas funkciók!

Az Intelligens útmutató segít, hogy az arcápolási rutinodból a lehető legtöbbet tudd kihozni. A szilikon fejben található okos érzékelőkkel ugyanis a készülék érzékeli, ha a tiszítás során túl erősen nyomod az arcodhoz vagy ha bizonyos területeken túl gyorsan/túl lassan mozgatod – így erre odafigyelve Te is fejlődhetsz és hatékonyabbá teheted az arcápolási rutinodat. Apropó szilikonfejek! Továbbra is háromféle változatban kapható: normál, kemény vagy puha. Érdemes a bőrtípusodhoz megfelelőt választani – akárcsak az Activating Cleanser arctiszítóból. Utóbbi ötféle bőrtípusra készül és pontosan olyan viszkozitással rendelkezik, amivel a készülék optimálisan siklik a bőrön, szinte kipárnázza azt a szilikonfejjel való érintkezés közben. A 2 Sense-Motion technológiának köszönhetően fokozza az arctisztítás hatékonyságát. Kíméletes mozgásának köszönhetően hámlasztja a bőrt, eltávolítja a sminket, koszt, olajat és a szennyeződéseket a bőr természetesen mikrobiomjának károsítása nélkül.

Kép
forrás: NuSkin

A szilikonfejeken túl az ageLOC LumiSpa iO Accent fej is tökéletesen használható az ageLOC LumiSpa iO készülékkel, amely segít revitalizálni a szemkörnyék érzékeny bőrét. Ehhez az ageLOC LumiSpa IdealEyes termék használata ajánlott, együtt ragyogóbbá és élénkebbé válik a tekinteted, miközben a szemkörnyék bőre feszesebb, puhább és hidratáltabb megjelenésű lesz. A rendszer azt is felismeri, hogy az arcápolásra alkalmas szilikon fejek egyike vagy az Accent fej van-e a készülékhez csatlakoztatva, ehhez automatikusan a megfelelő rutint párosítja.

A Személyre szabott bőrápolási rutinok opcióval Te magad is különböző programokat hozhatsz létre, menthetsz el a telefonod segítségével, vagyis rögzítheted melyik területet mennyi ideig szeretnéd tisztítani, van-e olyan rész, aminek különös figyelmet szentelnél. A különböző rutinokhoz színkódokat rendelhetsz – ezek pedig megjelennek a készüléked világításán is használat közben.

Használati trendekkel, részletes bemutatókkal, személyre szabott termékajánlásokkal az applikáció megkönnyíti a helyes és célravezető használatot.

Az egyik leggyakorlatiasabb és legnépszerűbb funkció a Szelfi idővonal. Ennek köszönhetően saját magadon láthatod a termék használata során bekövetkező pozitív változásokat, össze is hasonlíthatod a képeidet, ha alaposabban szemügyre kívánod venni az eredményeket. Ha rendszeresen használod a készüléket, az alkalmazás díjakkal jutalmaz – így máris motiváltabban vághatsz bele minden alkalommal.

A praktikusság jegyében az applikáció figyelmeztet, ha ideje a szilikonfejedet higiéniai okokból lassan újra cserélni, így nem felejted el annak esedékességét. Természetesen a készüléket is fejlesztették a korábbi változathoz képest: még jobb lett a vízállósága, puha, ergonómikus a markolata és mágneses USB töltővel működik. Az alkalmazás és a készülék szoftverfrissítése folyamatos, így további hasznos meglepetésekre is számíthatunk.

*Forrás: Euromonitor International Ltd; kiskereskedelmi eladási ár (Retail Value RSP) alapján; összes csatorna; 2017 és 2020.
A szépségápolási rendszerek olyan otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek, amelyeket kifejezetten ugyanannak a márkának a helyileg alkalmazandó készítményével ajánlott használni. Az állítás alapja az Euromonitor 2021. január-márciusban végzett egyedi kutatása és módszertana. Az otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek értékesítési adatai a Passport adatbázisban meghatározott elektromos arctisztítókat tartalmazzák. A kategória nem tartalmazza a hajápolókat, szőrtelenítőket, borotvákat vagy szájhigiéniai készülékeket.

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.