Szépségtechnológiai innováció a csatlakoztathatóság jegyében: ageLOC LumiSpa iO

Szépségtechnológiai innováció a csatlakoztathatóság jegyében: ageLOC LumiSpa iO
Forrás: NuSkin

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Szereted a high-tech megoldásokat? Mostantól a fürdőszobádba is beköltözhet egy olyan szépségápolási eszköz, ami új szintre emeli a bőrápolás élményét.

A beauty trendek követői számára nem ismeretlen a Nu Skin arctisztító készüléke, hiszen évek óta a piac meghatározó szereplője – olyannyira, hogy a cég az évek során többször is elnyerte a világ vezető szépségápolási eszközrendszer márkája címet.* Azonban a fejlesztés nem állt itt meg, így 5 év után az ageLOC LumiSpa helyett megérkezett az ageLOC LumiSpa iO.

Mindössze két betű az eltérés – mégis látványos a megújulás. Az “iO” ugyanis az input-output szavak rövidítéséből tevődik össze. Jelentése pedig annyit tesz: az okos bőrápolási megoldás segítségével ragyogó, egészséges megjelenésű lesz az arcbőr, személyre szabható módon.

Kép
forrás: Nu Skin

A technológiai alapú megoldás lényege, hogy a készülék Bluetooth-on keresztül kommunikálni tud a Nu Skin Vera applikációval. (Az applikáció App Store-ban és Google Play-ben is elérhető.) Ez a kapcsolat pedig a személyre szabható megoldások tárházát nyitja meg a felhasználó előtt. Lássuk, mik ezek az izgalmas funkciók!

Az Intelligens útmutató segít, hogy az arcápolási rutinodból a lehető legtöbbet tudd kihozni. A szilikon fejben található okos érzékelőkkel ugyanis a készülék érzékeli, ha a tiszítás során túl erősen nyomod az arcodhoz vagy ha bizonyos területeken túl gyorsan/túl lassan mozgatod – így erre odafigyelve Te is fejlődhetsz és hatékonyabbá teheted az arcápolási rutinodat. Apropó szilikonfejek! Továbbra is háromféle változatban kapható: normál, kemény vagy puha. Érdemes a bőrtípusodhoz megfelelőt választani – akárcsak az Activating Cleanser arctiszítóból. Utóbbi ötféle bőrtípusra készül és pontosan olyan viszkozitással rendelkezik, amivel a készülék optimálisan siklik a bőrön, szinte kipárnázza azt a szilikonfejjel való érintkezés közben. A 2 Sense-Motion technológiának köszönhetően fokozza az arctisztítás hatékonyságát. Kíméletes mozgásának köszönhetően hámlasztja a bőrt, eltávolítja a sminket, koszt, olajat és a szennyeződéseket a bőr természetesen mikrobiomjának károsítása nélkül.

Kép
forrás: NuSkin

A szilikonfejeken túl az ageLOC LumiSpa iO Accent fej is tökéletesen használható az ageLOC LumiSpa iO készülékkel, amely segít revitalizálni a szemkörnyék érzékeny bőrét. Ehhez az ageLOC LumiSpa IdealEyes termék használata ajánlott, együtt ragyogóbbá és élénkebbé válik a tekinteted, miközben a szemkörnyék bőre feszesebb, puhább és hidratáltabb megjelenésű lesz. A rendszer azt is felismeri, hogy az arcápolásra alkalmas szilikon fejek egyike vagy az Accent fej van-e a készülékhez csatlakoztatva, ehhez automatikusan a megfelelő rutint párosítja.

A Személyre szabott bőrápolási rutinok opcióval Te magad is különböző programokat hozhatsz létre, menthetsz el a telefonod segítségével, vagyis rögzítheted melyik területet mennyi ideig szeretnéd tisztítani, van-e olyan rész, aminek különös figyelmet szentelnél. A különböző rutinokhoz színkódokat rendelhetsz – ezek pedig megjelennek a készüléked világításán is használat közben.

Használati trendekkel, részletes bemutatókkal, személyre szabott termékajánlásokkal az applikáció megkönnyíti a helyes és célravezető használatot.

Az egyik leggyakorlatiasabb és legnépszerűbb funkció a Szelfi idővonal. Ennek köszönhetően saját magadon láthatod a termék használata során bekövetkező pozitív változásokat, össze is hasonlíthatod a képeidet, ha alaposabban szemügyre kívánod venni az eredményeket. Ha rendszeresen használod a készüléket, az alkalmazás díjakkal jutalmaz – így máris motiváltabban vághatsz bele minden alkalommal.

A praktikusság jegyében az applikáció figyelmeztet, ha ideje a szilikonfejedet higiéniai okokból lassan újra cserélni, így nem felejted el annak esedékességét. Természetesen a készüléket is fejlesztették a korábbi változathoz képest: még jobb lett a vízállósága, puha, ergonómikus a markolata és mágneses USB töltővel működik. Az alkalmazás és a készülék szoftverfrissítése folyamatos, így további hasznos meglepetésekre is számíthatunk.

*Forrás: Euromonitor International Ltd; kiskereskedelmi eladási ár (Retail Value RSP) alapján; összes csatorna; 2017 és 2020.
A szépségápolási rendszerek olyan otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek, amelyeket kifejezetten ugyanannak a márkának a helyileg alkalmazandó készítményével ajánlott használni. Az állítás alapja az Euromonitor 2021. január-márciusban végzett egyedi kutatása és módszertana. Az otthoni bőrápoló szépségápolási készülékek értékesítési adatai a Passport adatbázisban meghatározott elektromos arctisztítókat tartalmazzák. A kategória nem tartalmazza a hajápolókat, szőrtelenítőket, borotvákat vagy szájhigiéniai készülékeket.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.