Szépség kívül-belül

Szépség kívül-belül
Forrás: PR
Facebook
Twitter
Pinterest

A legfontosabb dolog, hogy megőrizzük egészségünket, megtaláljuk lelki békénket és egyensúlyba kerüljünk. Fehérjékben, rostokban gazdag táplálkozás, megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, pihentető alvás és elegendő testmozgás. Erre mind szükségünk van ahhoz, hogy a szervezetünk hibátlanul működjön, szépek legyünk és ragyoghassunk.

„Rá kellett jönnünk, hogy az egyensúly még akkor is könnyen felborulhat, ha igyekszünk a fentiek közül mindent betartani. Több mint 15 000 vendég életmódváltását segítettük az elmúlt években, velük pedig folyamatosan konzultáltunk” – mondja Tomán Szabina. –„Nagyon sok panaszra derült fény, felszívódási zavarok, puffadás, hasi görcsök, intoleranciák. Így kezdtünk el a fejlesztő csapatommal azon dolgozni, hogy megtaláljuk a megoldást. A kutatások mind odáig vezettek, hogy a megoldás a bélrendszerben rejlik. Az immunsejtek 70 százaléka a bélrendszerben található, a bél egészsége és a közérzetünk szoros kapcsolatban állnak egymással. Ez ihlette a fejlesztést, mely több éven át tartott.”

A titok részben a régmúltban keresendő: amikor eleink egészségesebben éltek, többet mozogtak, jobban étkeztek, kevesebb hasonló problémával kellett szembenézniük. Ezeknek a kutatásoknak mentén igyekszik tehát a legújabb fejlesztés, a Toman Balance Novum csomag a szervezet egyensúlyát, egészségét támogatni. A 30 napos kúra során probiotikumokkal, enzimekkel, a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó ImmunGuard étrend-kiegészítő kapszulával, és a Toman Fiber Complex, útifűmaghéjat, csicsókaport, inulint és citruspektint tartalmazó, banán ízű étrend-kiegészítő italpor segítségével indulhatunk el egy kiegyensúlyozottabb állapot irányába.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: PR
Kattints a képre és tudj meg többet!

Ha pedig az alapproblémát már sikerült orvosolnunk, tegyünk meg mindent, hogy kívül-belül formában maradjunk. Szépségünket, egészségünket, vitalitásunkat segítenek megőrizni a Toman Vital étrendkiegészítő termékei is, melyek a szervezet természetes egyensúlyát vitaminok, aminosavak, növényi és gyümölcskivonatok segítségével támogatják, legyen szó akár vízhajtásról, zsírbontásról, vagy éppen kollagénpótlásról.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: PR
Kattints a képre és tudj meg többet!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.