Szemöldökformázás 1x1 - Ez a dús, természetes hatású szemöldök titka

Szemöldökformázás 1x1 - Ez a dús, természetes hatású szemöldök titka
Forrás: GettyImages/Anthony Harvey
Facebook
Twitter
Pinterest

Manapság a szépségipar szárnyal, így a szemöldök formázására is szinte napról napra új lehetőségeink vannak. Jó pár éve a naturális, vastag szemöldök a divat, amiért bizony meg kell dolgozni, ha a természet nem áldott meg bozontos szemöldökkel.

A szemöldökformázásról viszont általánosságban is elmondható, hogy nagyon is ajánlott nem elhanyagolni, hiszen a szemöldök nagyon meghatározó eleme arcunk karakterének, tükrözi érzelmeinket, hangulatunkat, és ha nem harmonizál arcunkkal, könnyen szomorúvá vagy csodálkozóvá válhat tekintetünk.

A legegyszerűbb megoldás, ha otthon, magadnak formázod, ám ez némi gyakorlással jár. Ha valóban természetes hatású, de dúsabb szemöldököt szeretnél, egy színezett szemöldök spirál lesz a tökéletes választás számodra. A Mac Eye Brows Big Boost Fibre Gel matt hatású és egész nap tartani fog!

Eye Brows Big Boost Fibre Gel, Mac, 8600 Ft - itt!
Eye Brows Big Boost Fibre Gel, Mac, 8600 Ft - itt!

Persze ha nem mersz magadtól belefogni, segítségül hívhatod kedvenc kozmetikusodat, de léteznek már szemöldök specialisták is, akiknél megannyi kezelés közül választhatunk már!

Az egyik nagy kedvencem az úgynevezett cérnázás. Ez egy ősrégi, de újra közkedvelté vált technika, a folyamat pedig mindössze két cérnaszálat igényel, melyek tökéletesen távolítják el a nem kívánt szálakat, így gyönyörűen definiált szemöldök a végeredmény. Ez a technika kíméletes a bőrhöz, így érzékeny bőrűeknek kifejezetten javasolt!

A másik nagy sláger a laminálás, vagy más néven szemöldök lifting. Ha a mai trendnek megfelelő vastag dús szemöldököt szeretnél akkor ezt ki kell próbálnod! A kezelés során felfelé fésülik a szemöldököt majd speciális folyadék segítségével fixálják azt.

A szemöldök tetoválás a legtartósabb eljárás mind közül, viszont ez a legnagyobb hátránya is lehet. Ha esetleg nem úgy sikerül, ahogy azt elképzelted lézeres kezeléssel lehet csak eltűntetni. Ezért a legfontosabb a szakember alapos kiválasztása, akivel érdemes a kezelés előtt többször is konzultálni. Az egyik legújabb trend az úgynevezett „Angel Brow” technika. A név meglehetősen árulkodó, mivel a végeredmény egy élethű és természetes szemöldök.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akiknek a szemöldöke igazi divatot teremtett

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.