Egy szájról olvasó szakértő leleplezte, mit súgott Sarolta fülébe Katalin Fülöp herceg megemlékezésén

Egy szájról olvasó szakértő leleplezte, mit súgott Sarolta fülébe Katalin Fülöp herceg megemlékezésén
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Imádjuk a királyi család magánéleti titkait!

Néhány nappal ezelőtt a királyi család tagjai igencsak érzelmes pillanatokat éltek át, hiszen összegyűltek, hogy együtt emlékezzenek Fülöp hercegre majdnem egy évvel halála után. A szomorúság közepette azonban volt egy hihetetlenül édes pillanat Sarolta hercegnő és édesanyja, Katalin hercegné között, amit egy profi szájról olvasó szakértő szúrt ki.

Emlékeztetőül, a monarchia tagjai március 29-én a Westminster apátságban vettek részt a gyászszertartáson, hogy együtt ünnepeljenek és emlékezzenek a tavaly április 9-én elhunyt Fülöp hercegre. Erre azért is volt nagy szükség, mert tavaly ilyenkor az Egyesült Királyságban még tartottak a koronavírus miatti korlátozások, ami miatt Erzsébet királynő férjének temetésén nem volt szokásos pompa és ceremónia, ami a királyi család tagjainak elhunytával jár.

De térjünk vissza az idei megemlékezésre, aminek kapcsán sokan meglepődve látták, hogy a kis György herceg és Sarolta hercegnő is a tiszteletét tette szüleikkel, Katalinnal és Vilmossal együtt.

Kép
forrás: Getty Images

Amikor azonban a négyes megérkezett, Saroltán egyértelműen látszódott, hogy nagyon ideges és feszült, Katalin pedig valamit a fülébe súgott. Természetesen a kíváncsi rajongók azóta is tudni szeretnék, hogy vajon a hercegné mit mondott kislányának, a válaszra pedig nem is kellett sokat várnunk, Jacqui Press szájról olvasó szakértő ugyanis pontosan elmondta, amire mindenki kíváncsi volt. A szakértő szerint Katalin azt mondta Saroltának, hogy „nyugodtan mosolyoghatsz”, látta ugyanis a kis hercegnőn, hogy nagyon feszeng, amiért komolyan kell viselkednie.

Ennél aranyosabbat pedig Katalin nem is mondhatott volna, hiszen ebből is látszódik, mennyire ismeri kislányát, és mennyire fontos neki, hogy mindig nyugodt és kiegyensúlyozott legyen. Emiatt pedig csak még inkább azt érezzük, hogy Diana imádta volna Katalint...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Sarolta hercegnő tökéletes hasonmása volt Erzsébet királynőnek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.