Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Szabó Kimmel Tamás
Forrás: InStyle

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

A cikk támogatója a Suzuki

Szabó Kimmel Tamás jóképű, tehetséges, a Made In Hungária pimasz mosolyú sármőreként országszerte imsertté vált színész immár odaadó, kétgyerekes apuka, akinek 38 éves korára hiába van maga mögött megannyi kitüntetett színházi szerep, játékfilmek és sorozatok, elmondása szerint számára az apaság a legfontosabb szerep, amit ebben az életben kaphatott. "Átértékelődnek a dolgok. Nagyon bírom a felnőtt létet, minden nehézségével együtt, de nem tudsz fontosabbat mutatni nekem, mint az én két gyerekem boldogsága." De ne ugorjunk ennyire előre a jelenbe, hiszen kiadónk, a Marquard Group Hungary és a Suzuki új videósorozata, a Nosztalgiajárat ezúttal Szabó Kimmel Tamást repítette el egy kis emlékidézésre. A videóból megtudhatjuk, milyen meghatározó gyerekkori autós emlékeket őriz Tamás az édesapjáról, hogyan került a színészi pályára, hogyan zajlott a felvételi, amely során elsőre felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti egyetemre - sőt még egy-két izgalmas egyetemi sztoriba és csínybe is beavat minket. Beszélünk meghatározó szerepekről, díjakról, nehéz szakmai elválásokról. Az emlékek és helyszínek között van kedves és keserédes is, hiszen ahogy Tamás személyisége, úgy története is összetett.

A kötöttségekkel problémáim vannak…sose tudtam azért röhögni valaki viccén, mert kellett.

- mondta Szabó Kimmel Tamás.

Tamás arról is mesél, miért lett szabadúszó, és miért nem a színészet már a fő és egyetlen karrierlába. Saját bevallása szerint nem mindenki szeret vele együtt dolgozni, de aki igen, az viszont nagyon, mert mindent, amit elvállal, maximális odaadással és profizmussal teszi.

Budapesti kirándulásunk során olyan ikonikus forgatási helyszíneket is bejárunk, mint például a Made In Hungária egyik összetéveszthetetlen utcája, és a forgatások kulisszatitkai közül is megtudunk néhányat.

Hogyan indult Szabó Kimmel Tamás karrierje, mik voltak a meghatározó vagy éppen tanulságos mérföldkövek, hogyan képzeli el magát a jövőben, mi lett a fő prioritás az életében? Kiderül a Nosztalgiajárat új részéből - ahogyan az is, mit is rejt a színész autója!

“Megvagyok úgy az életemben, hogy kimaradt 1-2 nagy szerep, én ezt már elengedtem, mert nem keresem senki kegyét” - mondja Tamás, akinek azért az éneklős-táncolós szerepek skatulyáján túl mégiscsak elvitathatatlanul akadt néhány nagy és meghatározó darab. Beszélgetünk az Apró mesékről, és a legutóbb forgatott, Lefkovicsék gyászolnak című filmjéről is, amelyben egy igazán összetett karaktert és történetet kell bemutatnia egy korántsem egyszerű apa-fiú kapcsolatról.

Ismerd meg a többi izgalmas, nosztalgiázós tartalmat, visszaemlékezős sztárinterjút és vidéki kalandozást a suzukinosztalgiajarat.hu oldalon!

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.