Valóra vált tündérmese: Megérkeztek Svédország hercegi párjának esküvői fotói!

Valóra vált tündérmese: Megérkeztek Svédország hercegi párjának esküvői fotói!

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Méghogy nem léteznek mesebeli hercegek és valóra vált tündérmesék! A következő képek bizonyítják az ellenkezőjét, hiszen Svédország hercege, Károly Fülöp szombaton elvette korábban modellként és színésznőként ismert szerelmét Sofia Hellqvist- t, aki immáron hercegnőként élheti le mesés életét az álomférfi oldalán. Nézzétek meg velünk a csodás képeket!


Természetesen mindenki az ara ruhájára volt kíváncsi a nagy napon, amit egy svéd tervező, Ida Sjöstedt álmodott meg. A csipkés ujjú, visszafogott ruhában mesésen szép volt a menyasszony, akinek bájos konytját egy smaragdokkal és gyémántokkal díszitett tiara varázsolt igazán lenyűgözővé. Az egykori modell-színésznő hivatalos megnevezése mától már Sofia, Värmland hercegnéje. Sok boldogságot kívánunk a hercegi párnak! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
 Fotók: harpersbazaar.com
Fotók: harpersbazaar.com


Nézd meg Amal Clooney-t esküvői ruhájában! Kattints ide!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!