Igazi celebtalálkozó kerekedett a New York-i divathéten: Susan Sarandon dögös szettjéről le se tudjuk venni a szemünket

Igazi celebtalálkozó kerekedett a New York-i divathéten: Susan Sarandon dögös szettjéről le se tudjuk venni a szemünket
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A New York-i divathéten számos ismert tervező bizonyítja most is, hogy megéri rájuk figyelni, ettől függetlenül évről évre Christian Siriano kollekcióját lengi körül a legnagyobb érdeklődés, melynek sikerében a hihetetlen megvalósítások mellett a meghívott hírességek is nagy szerepet játszanak.

A 36 éves amerikai tervező végülis egész brandjét az ismert emberek köré építette, akik pedig az első pillanattól fogva rajonganak az ötleteiért és örömmel élnek is az estélyibe álmodott terveivel minden lehetséges vörös szőnyeges eseményen. Ennek fényében cseppet sem meglepő, hogy legutóbbi bemutatóján sem szerénykedett az első sorban helyet foglaló hírességekkel, és azt kell mondjuk, kimondottan kreatívan válogatta össze a meghívottakat névsorát.

Balról jobbra tehát: az Orange Is the New Black színésznője, Danielle Brooks, a Trónok harcában és a Szexoktatásban is bizonyító Hannah Waddingham, Drew Barrymore, a Spinédzserek örök ikonja, Alicia Silverstone, Susan Sarandon, a Póz sztárja, MJ Rodriguez, a gyerekszínészként megismert Anna Chlumsky és a drag queenként és modellként is elismert Symone.

Kép
forrás: Getty Images

És ha már itt tartunk, akkor Susan Sarandonra mindenképpen megéri vetni egy kicsit közelebbi pillantást, ugyanis a 75 éves színésznő minden túlzás nélkül is bomba formában van!

Kép
forrás: Getty Images

Érdekes pillanatokból pedig itt sem volt hiány! Alicia Silverstone láttán például Drew Barrymoret elkapta egy kisebb nosztalgia, amiről persze örömmel posztolt is!

És még egy backstage fotó a hölgyekről immáron a tervezővel, Christian Sirianoval kiegészülve!

Kép
forrás: Getty Images

A "Viktoriánus Mátrix" névre keresztelt kollekcióban a kék szín dominanciája megkérdőjelezhetetlen, a tervező játékos sziluettjei nagyon jól működnek a különféle textúrákkal, amik közt a lakkbőr éppen annyira különlegesen hat, mint a farmer, a tüll, vagy a bársony.

Hogy mely darabok jöhetnek majd velünk szembe a vörös szőnyegen egy-egy ismertebb hölgy tálalásában? Kattints tovább és mutatunk pár gyönyörű kreációt Christian Siriano 2022-es őszi-téli kollekciójából!

Galéria / 8 kép

Christian Siriano lehengerlő 2022-es őszi-téli kollekciója, a hírességek új kedvence

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.